Евала....умник. Първо се научи да пишеш,после коментирай хората. Това е сайт за хора обменящи рецепти,а не за дебили като теб коментиращи грамотността им. Видяхме колко си Ентелигентен...... Всъщност,като си толкоз умен,какво търсиш тук,в простолюдието.?
Това добре. Но всеки ли е длъжен да знае какво е СИРОМАШКОТО МЕЗЕ.???
Ако обичате,пишете рецептите с нормални наименования на продуктите.Под термина Сиромашко мезе може да се подразбират много неща. Кое от всичките е.???
Иначе много добра рецепта,но не всеки е полиглот и с "тънки" разбирания за мезетата. Еле па Сиромашки.....
Едно питане.
Каква е червената " субстанция " в сместа която се вижда на снимките и защо не е добавена в рецептата,или е нарочно.? Идеята определено е добра,но мисля че трябва да се дават всички съставки.
А може би трябва да импровизираме ;) . ?
Иначе имаш 5 от 5 от мен....
Че не е " МИШМАШ" ,не е.То е ясно. Наистина и липсват съставки за него.Но пич,напиши името на ястието в търсачката и ще разбереш кое е правилното изписване на последното.Пък след това коментирай кой е илитераЛ,или илитераТ. Успех. :)
Това говори само колко ужасна готвачка си. Нищо друго. Като не можеш да готвиш,поне не се излагай и с тъпите си коментари. Добре че не си си изтровила децата......
Нещо не става ясно къде е въпросното брашно и какво става с него. Колко грама или килограма ..????? Има ли медиуми тука в сайта да ни осветлят по въпроса . Мерси за което.. :)
Моите коментари