Моите коментари

Monika Ivanova коментира:
така винаги стават супер, защото фурната ги пече, суши и същевременно подправките замирисват
Monika Ivanova коментира:
аз съм ги правила и с цяло яйце и също са супер, важното е да не ги пресготвите, че бързо се стягат
Monika Ivanova коментира:
Аз досега съм слагала по 1 картоф само колкото да сгъсти, ще опитам с повечко.
Monika Ivanova коментира:
да, тук това сладко го дават ягодите
Monika Ivanova коментира:
мерси, само останем без хляб веднага ще я замеся
Monika Ivanova коментира:
Аз доскоро я правех без оцет и не знаех, че трябва да се слага, а все ми се струваше, че нещо липсва.
Monika Ivanova коментира:
Наистина от бабите идва тази рецепта. Много ги обичам точно още откакто баба ми ги правеше.
Monika Ivanova коментира:
Ще пробвам, само дето не си падам много по орехите, но предполагам, че с всякаква ядка ще са хубави
Monika Ivanova коментира:
Тези са много интересни, виждала съм ги, но не знаех рецептата, благодаря
Monika Ivanova коментира:
Да и с доматен сос са супер и така също
Monika Ivanova коментира:
Имам чувството, че ще ми се разтреперат ръцете и ще изтече, когато тръгна да слагам жълтъка.
Monika Ivanova коментира:
Така и не се наканих да сготвя с елда, но на кюфтенца май ще я опитам.
Monika Ivanova коментира:
Моята фурна е с вентилатор това има ли някакво значение? Иначе доста добре изглежда и ми иска да опитам и аз.
Monika Ivanova коментира:
Май пак ще чакам децата да легнат и ще готвя...мислех да поспя днес, но сега като видях тези красотички ...няма как да не опитам
Monika Ivanova коментира:
в моите сложих вместо морков- маслини, някак по-ми подхождат с другите продукти
Monika Ivanova коментира:
по-бързо ли се сварява от обикновената леща?
Monika Ivanova коментира:
много харесвам рецепти с тези съставки под всякакъв вид смешани- пиле, гъби и топено сирене
Monika Ivanova коментира:
от сьомга правя аз най-често и е много вкусна