Моите коментари

Monika Ivanova коментира:
и аз днес попадах на рецепта за макаронена супа с нещо не помня с яйца мисля че, но като не съм яла никога и ми се стори странна та пропуснах
Monika Ivanova коментира:
Дъщеря ми само така го яде, защото й казвам че са рибки
Monika Ivanova коментира:
Личи си кой е мастър- снимките ви ме карат да приготвям вашите рецепти
Monika Ivanova коментира:
а ние и сега най-редовно ги правим,когато сме били навън по-дълго и не съм готвила
Monika Ivanova коментира:
никога не съм ги правила червен лук,ние винаги с чесън ги ядем
Monika Ivanova коментира:
много са лесни и бързо стават.благодаря че ме подсети, отдавна не съм правила.
Monika Ivanova коментира:
няколко вече рецепти с ребърца ми попаднаха днес май ще ида да взема
Monika Ivanova коментира:
добра идея, правя такава с макарони, но не съм се сещала за кус-кус
Monika Ivanova коментира:
снощи правих, но с по-различна плънка
Monika Ivanova коментира:
да, но бързо свършва от толкова , че е много вкусно
Monika Ivanova коментира:
въпрос на вкус са добавките
Monika Ivanova коментира:
навивала съм ги така като палачинки но със сладко ще опитам и солени със сигурност ще са ми повече по вкуса.
Monika Ivanova коментира:
яла съм ги без частта със запържването (което наричате препичане)и са много вкусни
Monika Ivanova коментира:
става ли като чорба, че като чета и гледам повече на каша ми прилича?
Monika Ivanova коментира:
Правя го най-редовно, но вместо захар слагам мед и е супер.
Monika Ivanova коментира:
и биричка малко в панировката и става голяма чудесийка
Monika Ivanova коментира:
със сигурност, за мен всичките рецепти със зелено са взаймно-заменими, когато каквото имам- лапад, коприва, спанак
Monika Ivanova коментира:
Мекички ли са отвътре- пухкави или по-скоро като содена питка?