на същата смес ли, защото на мен и така ми се разтичат доста, а с две ще са направо течни.Слагам ги топчета да се пекът, а те излизат тънки бисквитки :)
Направих го и стана повече от вкусен, но държа да кажа, че на няколко пъти добавях още брашно. Не мога да кажа колко точно, но все си беше течно и не точно като тесто, та най-вероятно може и още цяла чаша да е- докато накрая стана това чудно вкусно нещичко.
яйцата я правят по-жълта...по принцип меся с 1 повечето теста, тази и отвътре си е по-жълта, може да се използва и царевично брашно в съчетание с бялото.
Направих я, но честно казано много ми залепна. Изключително беше вкусна, но с трагична визия- не трябва ли да й се сложи повечко брашно, така изглежда по-скоро като омлет. Масло имаше достатъчно, но то изплува отгоре над сместа, а отдолу залепна.
лелеее благодаря за наблюдателността, направо съм изпуснала яйцето- както писах малка част от жълтъка си оставям за намазване, а останалото слагам в тестото. Колкото до месенето за мен направата на тесто е месене, а аз го пропускам и бъркам с лъжица. После след като втаса, обикновено повечето питки пак се измесват, а аз само го оформям за да е по-красиво, но не е задължително. Може и цялото тесто да се изсипе в тава и да стане цяла кръгла питка.
Моите коментари