Моите коментари

Monika Ivanova коментира:
аз изобщо не го харесвам, но за пърленки е задължителен при нас
Monika Ivanova коментира:
Опитвали ли сте наистина да ги направите, че на мен ми се струва, че няма да станат толкова гъсти като да направим топчета. Трябва ли да има брашно?
Monika Ivanova коментира:
аз така реагирах, когато чух шоколад с чили
Monika Ivanova коментира:
да, много е лесно, а е доста вкусничко
Monika Ivanova коментира:
пише в продуктите: крилца- може и бутчета
Monika Ivanova коментира:
Простите неща винаги са много вкусни- сладолед с кафе или с кола е супер
Monika Ivanova коментира:
Хубаво ли е наистина с извара, на няколко места вече видях подобна рецепта, а ми се струва, че не подхожда много много
Monika Ivanova коментира:
аз заради това не правя яйчна майонеза, някак си не си представям да ям сурови яйца
Monika Ivanova коментира:
Жалко, че при нас няма по магазините цели, все нарязани продават.
Monika Ivanova коментира:
Интересна хрумка и със сигурност ще направя, че дъщеря ми много обича фигурки да яде, но повечето бисквитки с фигурки са сладки, а аз предпочитам да й давам солени неща.
Monika Ivanova коментира:
За първи път виждам толкова надута содена питка- ако снимката реално е към рецептата задължително трябва да се пробва.
Monika Ivanova коментира:
не се ли разпада като го сложите на скарата?
Monika Ivanova коментира:
Аз така си ги правя най-често, когато не ми се прави голяма баница, а и искам нещо бързо и топло
Monika Ivanova коментира:
Правила съм подобни на грил тиган и бяха много вкусни.
Monika Ivanova коментира:
Страхотни изглеждат, а щом и отдолу е потвърдено, че стават ще се правят в най-скоро време
Monika Ivanova коментира:
значи много сте ги пълнили и са се разкиснали корите
Monika Ivanova коментира:
Никога не съм точила кори, все купешки вземам, дано тези да станат.
Monika Ivanova коментира:
Е да биволското е чудесно, но на мен малко ми мирише..може и да не съм му свикнала