Моите коментари

Monika Ivanova коментира:
не, те се изпържват за отрицателно време само за яйцето стига топлината, важното е преди това да са добре сварени за да не са жилави
Monika Ivanova коментира:
чудесна рецепта, на сач не съм правила до сега
Monika Ivanova коментира:
Много харесвам ягоди в желе- изключително ефектно стоят.
Monika Ivanova коментира:
но трябва бързичко да се поднася, защото нарязани ягодите бързо сменят цвета си и започват да съхнат
Monika Ivanova коментира:
ще опирам днес и ще споделя резултата
Monika Ivanova коментира:
Така го правя и аз, но без сметана- то се стяга достатъчно от нишестето
Monika Ivanova коментира:
оригинална идея, стигала съм само до тавата и после го ядем като стегне, но нещо неми е особено вкусен, а на скара ще бъде, тига да не се разпадне.
Monika Ivanova коментира:
аз веднъж опитах и кожата се залепи, прегоря и се разпадна
Monika Ivanova коментира:
не се ли стягат? сърца съм правила единствено сушени.
Monika Ivanova коментира:
панирала съм гъби.но леко подварени , а не печени
Monika Ivanova коментира:
те и така са си доста мазнички пък след паниране ще ми дойде в повечо
Monika Ivanova коментира:
Много странна гозбичка, никога не бих си и помислила, че шкембе и боб може да се съчетаят
Monika Ivanova коментира:
вероятно са доста ароматни от джинджифила
Monika Ivanova коментира:
това е рецепта за мен, винаги бързам и нямам кой знае колко време да ги оставям да втасват
Monika Ivanova коментира:
много обичам кюфтенца с плънка
Monika Ivanova коментира:
интересно, винаги съм варила топчетата в супата
Monika Ivanova коментира:
ехе супер, не съм се сещала за такава възможност да се обогати вкуса им
Monika Ivanova коментира:
изглеждат ми като печени в тава, а много ги обичам така мекички