Много да вкусни и лесни и с детето много се забавлявахме докато ги правим. Тя си направи и курабийки със страшни физиономии. Само дето нямах бадеми и ги замених с ядки от кайсия.
Много ми харесва идеята. А пробвала ли си в плънката вместо захар, да сложиш мед? И мислиш ли, че може вместо с фъстъчено масло да се направят със сусамов тахан?
Контура е направен като трансфер с разтопен шоколад и е запълнен с желирано кисело мляко (преди да се желира). В една кофичка кисело мляко сложих 1 желатин разтворен във вода /според указанията на пакетчето/ и преди да започне да стяга разделих млякото в отделни купички и оцветих със сладкарска боя. И с оцветеното вече мляко запълних картинката.
Това ми е любимата торта. Страхотна е, както за любителите на шоколадовите торти, така и за всички останали. Всеки път жъна страхотен успех на празненства и рождени дни с нея!
Моите коментари