Моите коментари

Евтини Рецепти коментира:
Да,заради мащерката.Идеята дойде от една приятелка,тя ги прекръсти :)Може да пробвате и с босилек,също става страхотно.
Евтини Рецепти коментира:
Това с малко пармезан ще стане уникално ..
Евтини Рецепти коментира:
Това,че сте сложили снимка на това,как изглежда преди да е изпечена е страхотно.Рецептата отива при любими :)
Евтини Рецепти коментира:
Приличат на турските пидета,страшно вкусни и хрупкави.Пробвайте с плънка от овкусена кайма или суджук,кашкавал и яйце.
Евтини Рецепти коментира:
Страхотно изглежда,поздравления!Бих го намазала с малко масло за блясък.
Евтини Рецепти коментира:
О да,пече се.Загрявам фурната на 170* и пека до зачервяване на бекона.На пилешкото не му е необходимо повече от 30 мин.Относно подправките,дори и плънката търпят импровизация.Споменавала съм и друг път,че съм фен на такива рецепти,в които можеш да променяш всичко и всеки път да получаваш различен резултат :).
Евтини Рецепти коментира:
Задължително ще го пробвам,големи фенове сме на свинското и бирата,а в комбинация ... са страхотни.Благодаря!Успех!
Евтини Рецепти коментира:
Никога до сега не съм пробвала с предварително загрята марината,но ще пробвам с удоволствие.Преди да се сложи месото,марината се маха от котлона,нали не бъркам?
Евтини Рецепти коментира:
Можете да ги оставите поне за 30 мин. в хладилника да се мариноват.Така ще поемат добре подправките и ще добият по-наситен вкус.И малко лимон като финален щрих ... ммм ..мозък!
Евтини Рецепти коментира:
Страхотни са,аз ги овалвам в галета и ги пека в предварително загрята фурна.
Евтини Рецепти коментира:
Благодаря!Моята форма е 20см.
Евтини Рецепти коментира:
Да,най-хубавото е,че са вкусни и здравословни.
Евтини Рецепти коментира:
Да,много са хрупкави.Така правя и пиешки филенца.Вече почти не ядем пържено вкъщи :)
Евтини Рецепти коментира:
Препоръчвам ви да смесите маслото,с което мажете съда с петмез.Десерта ми е изключително любим.Адмирации.
Евтини Рецепти коментира:
Благодаря!Вкусът наистина е като на бонбоните Рафаело.
Евтини Рецепти коментира:
Да,крема му придава ефирен и лек вкус.
Евтини Рецепти коментира:
Много е лек,задължително я пробвайте.
Евтини Рецепти коментира:
Продуктите за глазурата се слагат след като месото е изпечено или преди това?