Моите коментари

Евтини Рецепти коментира:
Водата прави хрупката коричката отвън,а отвътре остава мек на памук.Рецептата е автентична,взета е от моя позната от стар хлебарм,който цял живот се е занимавал с това.Сигурна съм,че ще ви върне в детството.
Евтини Рецепти коментира:
Много са приятни и хрупкави,особенно като са малки.
Евтини Рецепти коментира:
Ще се радвам и да споделиш впечатления и реакциите на домочадието :) Усмихнат ден!
Евтини Рецепти коментира:
Винаги,когато няма да използвам тестото веднага го слагам в хладилника.Слагам го в плик,намазан с олио,за да не залепне.След като го извадя от хладилника,задължително го оставям да стане на стайна температура,премесвам го няколко пъти ,правя формата,която желая и оставям да втаса преди да го сложа във фурната.Резултата винаги е перфектен,ако следвате тези прости правила :)
Евтини Рецепти коментира:
Хубаво е и веднага след като я извадиш от фурната да сложиш бучка масло.То се разлива от топлината и я облива отвсякъде.Става изключително вкусна.
Евтини Рецепти коментира:
Този ефект се получава от предварителното рязане на питката :) Наистина изглежда като пукнала се. :)
Евтини Рецепти коментира:
Ваня,никак не е трудна.Печенето на патладжана е изцяло моя измислица,принципно те дупчат патладжана и го слагат цял да се пържи.Но аз рядко пържа,опитвам се да готвя здравословно и всичко пека.Рецептата е много лесна.Може да те забави малко печенето на патладжана,но придава уникален аромат като на печено на дървени въглища.А вече като изпечеш патладжана всичко друго става много бързо.А резултата ти гарантирам,че си заслужава всяка минута,прекарана в кухнята :).
Евтини Рецепти коментира:
7 гр. е маята,аз лично използвам тази на др.Йоткер.Правила съм рецептата и със зехтин,но не ми допадна много,защото преобладаваше миризмата на зехтина и промени много очаквания аромат.
Евтини Рецепти коментира:
Питките са изключително хрупкави и с този аромат на масло съм сигурна,че надали има домакиня,която да не ги прави за закуска :) Питките са изключително хрупкави и аромата на масло ги прави предпочитани за всяка маса. :)
Евтини Рецепти коментира:
Вероятно автора е решил да я кръсти така,но рецептата е уникална.
Евтини Рецепти коментира:
Никога до сега не съм правила баклава.Това е единствената рецепта,която ме вдъхнови от първо четене да запретна ръкави.Благодаря за страхотната рецепта!
Евтини Рецепти коментира:
Страхотно предложение,бих го пробвала,но бих заменила изварата с крема сирене.Супер!
Евтини Рецепти коментира:
Toва е чудесно за и за закуска и за бърз обяд.
Евтини Рецепти коментира:
Чудесна рецепта.Ще я пробвам,но с печене във фурната.
Евтини Рецепти коментира:
Страхотно бирено мезенце,задължително ще се пробва.
Евтини Рецепти коментира:
Да Ванче,подходяща е за сезона или след преяждане с месо.Но пък и за гарнитура е чудесна :).
Евтини Рецепти коментира:
Майка е от този край и като бях малка летата ни минаваха там.Спомням си,че мъжете след препиване умираха за тази мътеница.Тя е като айряна,но има много специфичен резлив вкус,като на прокиснало мляко.Не знам точната технологията на приготвяне,но това е най-близкото сравнение,което мога да направя :)
Евтини Рецепти коментира:
Ако не изцапам всичко,което ми е под ръка,как ще разбера,че съм готвила :)))