Благодаря,бързичка е и лесна.Тъкмо се чудих какво сладичко да забъркам,доста време не бях го правила :)
А пробвала ли си млечното реване? Уникално е.Виж рецептата в профила ми :)
Да,всичко направих по описанието,пръсках фурната.Със суха мая го направих.Всичко дословно.Само термометър нямах,но като видях как се е изпекъл,прецених,че е готов.По интуиция :)))) Само дето не се вдигна.Това ми е единствения проблем.Вкуса изобщо не го коментирам .. :))))) Страхотен е!
Качих 2 снимки към твоите.Не,че не се получи,вкуса е страхотен,но не ми се поду като твоя.Аз не го месих с миксер,но не смятам,че това е кой знае какъв недостатък.Все пак италианските баби надали са имали миксери,даже съм сигурна,че още го месят на ръка.Съвсем скоро ще го направя отново,много ни хареса.
Здравей отново Мария.Направих хлебчето,но не ми се получи като твояето.По-скоро се разля,а спазих точно рецептата.Изчаках 2ч. да втаса,като след първия го премесих.След като го оформих,изчаках още 40 мин.преди да го изпека.Изглежда ми като превтасал,но се надявам ти да ми кажеш къде съм сгрешила.
Не бях чела по-подробна и интересна рецепта.Изключително ме заинтригува.Въпроса ми е - брашното,което трябва да ферментира на топло ли трябва да е през ноща?
Много непълна статия!!В крайна сметка,така и не разбрах как да си направя хляб без глутен!Би било редно да има поне една рецепта,поне така подвежда заглавието!
Благодаря Мария.Снимката на госпожата е чудесна,но явно нещо се е объркала,защото я качва на втора рецепта,която няма нищо общо със сниманото.Сигурна съм,че админите ще обърнат внимание.
Моите коментари