Моите коментари

ГЕРГАНА ЯНКОВА коментира:
Може и след като се изпекат, на който както му е вкусно
ГЕРГАНА ЯНКОВА коментира:
Рецептата е страхотна. Аз лично много обичам такива брускети. Съжалявам за оценката, мишката ми се приплъзна. Поздрави!
ГЕРГАНА ЯНКОВА коментира:
Аз не съм сложила подправки, а специално солта гледам да я избягвам. Всичко е въпрос на вкус :)
ГЕРГАНА ЯНКОВА коментира:
Благодаря! Наистина е много практично за бърза вечеря или обяд. Поздрави!
ГЕРГАНА ЯНКОВА коментира:
Радвам се, че ви харесва! :)
ГЕРГАНА ЯНКОВА коментира:
Радвам се, че сладкиша ви е харесал. И аз ще пробвам вашият начин :)
ГЕРГАНА ЯНКОВА коментира:
Объркала съм грамажа на бялото брашно... 300-400г е, а не 100 както съм го написала
ГЕРГАНА ЯНКОВА коментира:
Благодаря! Наистина беше много вкусна, всички я харесаха
ГЕРГАНА ЯНКОВА коментира:
Благодаря, Сия! Радвам се, че ти хареса :)
ГЕРГАНА ЯНКОВА коментира:
За пръв път бланширам броколи и не знаех колко точно. При следващото ястие ще си имам 1 на ум. Благодаря. :)
ГЕРГАНА ЯНКОВА коментира:
Благодаря! И на вкус е хубава :)
ГЕРГАНА ЯНКОВА коментира:
Маята е суха - 15 г
ГЕРГАНА ЯНКОВА коментира:
Много оригинална идея! Поздравления! :)
ГЕРГАНА ЯНКОВА коментира:
Страхотна идея, много ми хареса. Поздравления за изпълнението... много оригинално :)
ГЕРГАНА ЯНКОВА коментира:
Благодаря! Ако обичаш дреболии мисля, че ще ти харесат. Пробвай ги :)
ГЕРГАНА ЯНКОВА коментира:
Благодаря! Радвам се, че ви харесват :)
ГЕРГАНА ЯНКОВА коментира:
Зависи от големината на фунийките... Към 12-15 броя... като една част от тестото го бракувах, защото не се получи добри форми