Моите коментари

ГЕРГАНА ЯНКОВА коментира:
От кауфланд го купих. Бутер тестото е на Bella, пиши "бутер тесто за сладкиши" на него, в розова опаковка е.
ГЕРГАНА ЯНКОВА коментира:
Трябва да проверя по магазините дали продават френско грозде и ще пробвам :)
ГЕРГАНА ЯНКОВА коментира:
Благодаря! :)
ГЕРГАНА ЯНКОВА коментира:
Никъде не съм писала, че е поръсено с пармезан, а с повече сметана на мен ми идват тежки... Въпрос на вкус :)
ГЕРГАНА ЯНКОВА коментира:
Да, при замесването се коригират млякото, захарта и брашното. Винаги съм се чудила защо прегаря захарта и как да го избегна. Благодаря за информацията :)
ГЕРГАНА ЯНКОВА коментира:
Страхотни сладки се получават... добавих и моя снимка :)
ГЕРГАНА ЯНКОВА коментира:
Да, и аз си мислех за пармезан, следващия път ще го добавя :)
ГЕРГАНА ЯНКОВА коментира:
Не, кашкавала не го запичам, настъргвам го докато картофите са още топли, за да се разтопи. Пекат се около 40-45мин.
ГЕРГАНА ЯНКОВА коментира:
За 60мин в предварително загрята фурна на 180 градуса. След това махнах фолиото и пекох още 15 мин. Не съм обработвала картофите предварително.