Много тънички сте ги направили, от топчетата се прави елипсовидна формичка и съвсем леко се натиска с пръст, за да се оформи. Ако нямате гребенчето, което е на снимките, може като ги подредите в тавата с лек натиск на вилицата да ги издокарате. Надявам се да съм била полезна. :)
Благодаря! Телешкия закол е месо от вратът на животното, т.е се образува нещо като пръстен между трупа и главата при заколване на животното. Надявам се да съм била полезна. :)
Благодаря Сия, водата ми дойде точно, после като разточвах тестото го поръсих със съвсем още малко брашно,колкото да го разточа, и ми се получи. Между другото за първи път го правя този десерт, и нямах много доверие че ще се получи, но резултата е на лице и всички са доволни. :)
Моите коментари