Невена Блажева Иванова
Невена Блажева Иванова
Помощник Готвач

Моите коментари

Относно коментара ...."Големи безмислици....Защо трябва да слагаме дробчетата в глинен съд, като след това ги връщаме отново в тигана и там се довършва готвенето?" Слагаме в глинен съд за да запазим топлината ... както казвате сте жена на години ... не е необходимо да имате "титли" ,за да знаете това ... Просто следвайте рецептите и се радвайте ,че научавате нещо смислено и точно ! Поздрави !
Моя е рецептата ,голяма вкусотия !!! Опитайте ,няма да съжалявате!
Чудесно ястие ! Обожавам турската кухня и патладжан ! Непременно ще пробвам и вашата рецепта !
Вкусно и здравословно в тази пандемия !
Важното, че ви допадат!
Благодаря! Опитайте и няма да съжалявате! Бързо се приготвят и съответно много бързо се похапват!
Вкусно е... но вие ще се убедите!
Благодаря ти ,Севде!
Непременно,ще опитам ...и все пак много си добра!
Голяма вкусотия ,страхотна рецепта и презентация!Поздравления!!! Как да те догоня...много си добра?!
Опитайте, но не мисля,чв е добра идея...по добре сгответе запеканка с пилвшкото!!!
Благодаря! Наистина е много вкусно! Харесва се от цялата фамилия!
Чудесна презентация, рецепта и снимки! Поздравления!!
Поздравления,Ели! Изглежда неустоимо вкусно!!!
Разкош и вкусотия...!Прекрасно е и ухае...чак при мен ...Адмирации!!!