Моите коментари

Анелия Цонева коментира:
Великолепна рецепта, децата ми го отупаха за отрицателно време.
Анелия Цонева коментира:
Блaгодaря че споделихте този кулинaрен трик. Рецептaтa е чудеснa.
Анелия Цонева коментира:
Получи се ужасно вкусно и най-хубавото е че мога да изям спокойно и четирите без угризения.
Анелия Цонева коментира:
Товa изобщо не е рецептaтa зa бухти. И колко бухти ще изпържa в 100 мл олио? Aбсолютнa простотия. 80% от рецептите нaписaни от aвторите сa тaкивa.
Анелия Цонева коментира:
Направо слюнката ми потече от снимката.
Анелия Цонева коментира:
Много хубави се получиха. Доматеното пюре се съчетава интересно с розмарина. До сега съм ги правила само с него. Съжалявам само че нямах под ръка пресен, но и със сух станаха вкусни.
Анелия Цонева коментира:
Оооо, да усещам че сме от една порода. Обаче да си призная, маковото семе на питката не е много добра идея, някак не му е мястото там. Достатъчни са слънчогледовите семки
Анелия Цонева коментира:
Пазете се, много пръска!
Анелия Цонева коментира:
много вкусно се получи, обаче нямах куркума и тръснах червено пиперче
Анелия Цонева коментира:
Аз добавих и червена чушка. Стана страхотна
Анелия Цонева коментира:
Рецептата е много добра, салатата Цезар се получи чудесна но червеният пипер не разбрах защо е включен в продуктите, може би е грешка или се поръсва пилешкото с него? Както и да е, аз го пропуснах.
Анелия Цонева коментира:
Продуктите са изключително недостъпни и рецептата е абсолютно безсмислена след като не е ясно за какво е подходящ соса.
Анелия Цонева коментира:
Направо ми потекоха лигите, жалко че не е сезона на тиквичките. Но вида панировка ще я използвам за друго. Все пак е мечтата на всяка домакиня - хрупкаво без пържене.
Анелия Цонева коментира:
Тези англичани наистина нямат никаква култура на хранене.
Анелия Цонева коментира:
макароните не се варят предварително. Сваряват се в тавата от бульона.
Анелия Цонева коментира:
Чудесно ми се получи, но аз добавих и локум и стана върховен. Това е най сполучливият ми козунак, идеално на конци се къса.
Анелия Цонева коментира:
Пържолките никога не са били по вкусни. Влиза в секция любими.