Елена Стойчовска
Елена Стойчовска
Помощник Готвач

Моите коментари

Чудесна идея за празника! Браво!
Аууу, от тук усещам вкуса на разтичащото се сирене! Чудесна рецепта, задължително ще я пробвам!
Много добре са се получили! То винаги е така, когато импровизираш, нещата се получават, а когато се стараеш и гледаш да не сбъркаш, нещо все се обърква... :) Важното е да готвим с любов, настроение и удоволствие :)) Усмихнат ден!
Чудесни са! Ние вкъщи сме големи любители на патладжана и редовно го приготвям... А, пък, такива "кулички", във всякакви вариации присъстват на трапезата ни. Но Вашите, с този сос... са направо прекрасни, задълно ще се възползвам от рецептата Ви... Когато патладжана у нас стане достъпен, че последната му от цена от 6 лв/кг, не беше много примамалива :)))
Присъединявам се и аз, много интересна рецепта!
Много хитро предложение :)
Да, има куркума. Аз много я харесвам и много я ползвам... тази подправка. Не е чак толкова жълт таратора, тъй като го разредих малко повече от необходимото.
Наистина са с интересен вкус, идеални за мезе :)
Кое по-точно е неразбираемото?!
Аз също ям люто, но в умерени количества :) Иначе "такова нещо" не съм опитвала - би ми било интересно като вкус :)
Права сте! Точно така е :) Наистина са много вкусни :) Благодаря Ви за коментара и уточненията :)
Цвета е такъв заради червеното вино. Нара е в количество - само за вкус, а чубрицата също е въпрос на предпочитание.
Определено! :)
Вкусно е и е по-интересено от стандартните предложения с червено цвекло :))
Салатата наистина е страхотна - свежа, ароматна и мноооого вкусна. Ние сме почитатели на цвеклото и тахана, така че тази салата ни стана любима. Поздравления за рецептата.
Забележката е уместна - ползвала съм царевично брашно - извинявам се за грешката!
Наистина са такива! Опитайте, няма да съжалявате!