Боряна Иванова Котенко
Боряна Иванова Котенко
Новак

Моите коментари

Благодарим на автора! Спазихме указанията, но вместо зеленчуков - сложихме телешки бульон и не прибавихме кренвирш (не че искахме да „подобрим“ рецептата, а защото не разполагахме със споменатите продукти). Получи се ммм...Думите не могат да опишат вкуснотията. Правете Супата с повод и без повод - ще бъде задоволен всеки капризен вкус!!! Сем. Котенко
Добре, че нацелих тази рецепта. Нямах наденички. Имах картофи и останало бяло месо от пиле на грил. Само, че вместо чубрица използвах мащерка. Комбинацията се получи. Още една вечеря беше осигурена. Благодаря Ви!
Резултат - сочни и крехки пържоли. Скоростно изядени и одобрени от ненаситните ми лакомници. Не успях да ги изпреваря и да направя снимки, но следващия път ще се поправя. Сега имах нужните подправки, но съм имала периоди когато доста неща са липсвали. За хора попаднали в трудна ситуация, но имащи възможност да си купят малко месо - предлагам много лесен и ефикасен начин за окрехкотяване на свинското месо: начукайте добре пържолите, потопете ги в малко количество бял пелин и ги поръсете с шарена сол. После ги сложете в малка тавичка и ги опечете в парти-грил. Дано автора не ми се разсърди, че написах това под неговата рецепта.
Навреме попаднах на тази чудесна рецепта. Домашните „полтъргайсти“ винаги изпиват сока от компота. На снимките, които добавих, се вижда разнобразието от останалите плодове. С този сладкиш няма как да останат неизядени. Благодарности от цялата фамилия!!!
Лесен и поти експресен начин за нахранване на домочадието. Аз не оставих яйце за намазване отгоре, а сложих всичките 4 яйца вътре - мързела си каза думата. Както и да решите да забъркате тутманика, няма да сбъркате. Резултатът е отличен. Ако комбинирате хапването и с домашно кисело мляко, количеството ще е достатъчно за да закусят минимум шест човека. Препоръчвам на начинаещите готвачи да не загряват предварително фурната. Благодарим за вкусотията! Фамилия Котенко
Няма спор - бързо, лесно, вкусно, диетично. Спасява гладните :-) Подходящ и за закуска, и за десерт. Благодарим!
Този път го снимах, преди да го сервирам. ! При приготвянето използвах 1/2 кубче мая "Виво" , брашно от 5кг. пакети на "София мел" и изчаках тестото да втаса не 30, а 40 минути. Резултата се вижда. Отново благодарим на авторката. Весели празници на всички. Семейство Котенко
Благодарим за вкусната закуска. Няма такъв тутманик във фурните. Ще направя снимки на следващия, на този - нямаше време :-) Домашните лакомници го нападнаха докато беше горещ и свърши за броени минути. Фамилия Котенко
Насладихме се наистина. Близначетата ни искаха още и още...Не успях да снимам сладкиша докато беше цял. Ще Ви изпратя снимки на останките. Приемете благодарности от фамилия Котенко - гр. Варна