Петя
Петя
Готвач

Моите коментари

Петя коментира:
Голяма вкусотия! Благодаря за споделената рецепта!
Петя коментира:
Тъкмо сега й е времето на тази яхнийка:) Вместо брашно ползвам нишесте за сгъстяване,което й придава по-фин вкус!
Петя коментира:
Изключително вкусна и свежа баница! Благодаря за рецептата!
Петя коментира:
Интересна рецепта-не бях срещала досега такава или поне да помагат охлювите и за шипове! С удоволствие ще я споделя с познати,а моите дано си кротуват,пу-пу! ;)
Петя коментира:
Много се радвам ,че ви е харесал! Поздравления за чудесната презентация!
Петя коментира:
Благодаря сърдечно :) Аз също обожавам патладжана под всякаква форма,но жалост по здравословни причини трябва да огранича консумацията му:( В последно време наблягам повече на белия ,за който четох че не е така вреден за бъбреците ,черния дроб и жлъчката.
Петя коментира:
Благодаря сърдечно! Много се радвам за положителните емоции,които съм предизвикала:) Аз също свързвам яхнийката с майка ми и вкусни спомени нахлуват и топлят душата ми! Нека ви е все така вкусно както при мама :).....Поздрави!
Петя коментира:
Чудесна се получи ,подобна на нашата рибна салата Ропотамо:)
Петя коментира:
Не бях се сещала да я готвя :) Консумираме я предимно сурова или от туршия.Ще се възползвам в скоро време от идеята.
Петя коментира:
Не съм Г.Цветанова :),но отговарям-около 5-6 мм(половината на кутрето ви,ориентировъчно).
Петя коментира:
Колкото по-усукан ,толкова по-добре :) Получачат се "конци".
Петя коментира:
При мен глазурата и от разтопен в МФ с 1 с.л.олио млечен шоколад -лесно и бързо :)
Петя коментира:
Да,котлонът ви наистина е бил силен и то доста! Огънят ги е грабнал отвън и не е имало време да се изпържат добре и вътре.
Петя коментира:
Правя ги отдавна,но за по-лесно ги оформям с лъжицата за сладолед:)
Петя коментира:
И понеже е баница с газирана вода ,то слагам от содата и в плънката и в заливката :) И баницата става чудесна-пухкава и мека!
Петя коментира:
Благодаря много за оценката и доверието към моите рецепти! Надявам се да се хареса на другите така както и на нас!
Петя коментира:
Бързо и вкусно пролетно ястие,което директно приготвям във фурната:)
Петя коментира:
Любими у дома:) Аз обикновено сварявам леко ориза в МФ и поизстинал го прибавям към каймата,така кюфтетата се сваряват за по-кратко време.