Росица Петрова
Росица Петрова
Мастър Шеф

Моите коментари

Росица Петрова коментира:
Вкусно постно ястие, кък което добавих и един нарязан на кубчета домат.
Росица Петрова коментира:
Изключително се радвам, че рецептата ви е харесала. Благодаря за вашата оценка доверието.
Росица Петрова коментира:
Сиренето към тестото ли се прибавя или го слагате като плънка?
Росица Петрова коментира:
Благодаря за оценката и доверието!
Росица Петрова коментира:
Благодаря, за доверието! Радвам се, че сте останали доволни! Поздрави!
Росица Петрова коментира:
По тази рецепта правя блатовете вече няколко пъти. Резултатът винаги е отличен. Пробвах и вашия вариант за крем с цедено мляко, който също ми харесва. Добавих към украсата на тортата филиран бадем и няколко дребни какаови бисквити. Получи се вкусна и сочна торта. Поздрави!
Росица Петрова коментира:
Прекрасна и ароматна супа. Стана любима на семейството ми.
Росица Петрова коментира:
Много лесна и вкусна содена питка. Препоръчвам ви да си направите двойна доза, една няма да ви е достатъчна.
Росица Петрова коментира:
Прекрасни палачинки, пухкави и вкусни. Ще присъстват често на трапезата ни. Поздравления за рецептата!
Росица Петрова коментира:
Много добра рецепта. Получи се гладък крем карамел без шупли. Препоръчвам я на всеки, който обича този десерт.
Росица Петрова коментира:
Получи се много вкусна и засищаща супа
Росица Петрова коментира:
Какво е количеството на прясното мляко? Не е упоменато в рецептата, дори е пропуснато в продуктите. Предполагам, че е неволна грешка. Иначе бих пробвала рецептата.
Росица Петрова коментира:
Много вкусна и свежа торта. Към ябълките добавих сока на 1/3 лимон, за да не почерняват и около 50 г стафиди.
Росица Петрова коментира:
Може би е някакъв вид реклама, но това обърква доста хора.
Росица Петрова коментира:
Аз съм написала олио. От няколко дни на доста рецепти олиото е заменено с HOSSO. Не зная защо. Може да попитате админа.
Росица Петрова коментира:
Благодаря ви! Рецептата е на моята майка и е любима вкъщи.
Росица Петрова коментира:
Благодаря, за оценката! Наистина са много вкусни. Колкото до визията всичко е въпрос на малка прецизност! Ще очаквам вашите снимки. Успех и поздрави!
Росица Петрова коментира:
Страхотна рецепта за содена питка. Дори не изчакахме да изстине. Единственото мога да препоръчам да намалите малко количеството на брашното.