Росица Петрова
Росица Петрова
Мастър Шеф

Моите коментари

Росица Петрова коментира:
Рецептата е хубава. Аз бих гриловала патладжана вместо да го пържа.
Росица Петрова коментира:
Чудесно предложение за летните месеци
Росица Петрова коментира:
Много добра рецепта. Единственото нещо, което не ползвах беше листенцата салвия, защото не са по моя вкус. Благодаря, за рецептата.
Росица Петрова коментира:
Вкусна салата, на която бих добавила и леко запечени орехови ядки.
Росица Петрова коментира:
Това количество масло (2 с.л.) е изключително малко и няма да се получи блат.
Росица Петрова коментира:
Супата е много вкусна. Следващия път бих добавила и малко готварска сметана за още по-добър вкус.
Росица Петрова коментира:
Стана ми любима закуска. Благодаря, за рецептата.
Росица Петрова коментира:
За съжаление съм пропуснала да напиша, за което се извинявам. Останалото мляко се добавя към продуктите за тестото.
Росица Петрова коментира:
Вкусно постно ястие, кък което добавих и един нарязан на кубчета домат.
Росица Петрова коментира:
Изключително се радвам, че рецептата ви е харесала. Благодаря за вашата оценка доверието.
Росица Петрова коментира:
Сиренето към тестото ли се прибавя или го слагате като плънка?
Росица Петрова коментира:
Благодаря за оценката и доверието!
Росица Петрова коментира:
Благодаря, за доверието! Радвам се, че сте останали доволни! Поздрави!
Росица Петрова коментира:
По тази рецепта правя блатовете вече няколко пъти. Резултатът винаги е отличен. Пробвах и вашия вариант за крем с цедено мляко, който също ми харесва. Добавих към украсата на тортата филиран бадем и няколко дребни какаови бисквити. Получи се вкусна и сочна торта. Поздрави!
Росица Петрова коментира:
Прекрасна и ароматна супа. Стана любима на семейството ми.
Росица Петрова коментира:
Много лесна и вкусна содена питка. Препоръчвам ви да си направите двойна доза, една няма да ви е достатъчна.
Росица Петрова коментира:
Прекрасни палачинки, пухкави и вкусни. Ще присъстват често на трапезата ни. Поздравления за рецептата!
Росица Петрова коментира:
Много добра рецепта. Получи се гладък крем карамел без шупли. Препоръчвам я на всеки, който обича този десерт.