gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Росица Петрова»Моите форумни постове
Росица Петрова
Росица Петрова
Мастър Шеф

Моите форумни постове

Росица ПетроваКакъв чай пиете?
Чаят, който ползваме вкъщи сме си го набрали от планината. Той е комбинация от много различни билки. Бял равнец, еньовче, листа от червена боровинка, дива мента, жълт кантарион. Измивам, подсушавам и слагам да се изсушат. После нарязвам и прибирам в хартиени торбички.
Росица ПетроваОставаме ли верни на традициите в кухнята?
Обичам да експериментирам с нови рецепти, които са ми направили впечатление, но много често приготвям неща от старите тефтери на моята майка и баба. Има една носталгия към тези жълти страници, чиито рецепти са изпробвани в годините и са станали запазена марка в много семейства.
Росица ПетроваКакво обичате да приготвяте през почивните дни?
В почивните дни обичам да приготвям тестени изделия. През седмицата си харесвам някоя нова рецепта, за да има разнообразие всеки път.
Росица ПетроваЗащо съм в конкурса на Готвач.бг и тук ли ми е мястото?
Не зная дали тук е мястото ми, но зная, че обичам да готвя. По-скоро обичам да правя сладкиши и различни тестени изделия (може би личи и по рецептите, които качвам). Възхищавам се на много от Вас, уча се всеки ден на нещо ново и се радвам, че мога и аз да допринеса нещичко.
Росица ПетроваЗащо съм в конкурса на Готвач.бг и тук ли ми е мястото?
Не зная дали тук е мястото ми, но зная, че обичам да готвя. По-скоро обичам да правя сладкиши и различни тестени изделия (може би личи и по рецептите, които качвам). Възхищавам се на много от Вас, уча се всеки ден на нещо ново и се радвам, че мога и аз да допринеса нещичко.
Росица ПетроваКои са най-добрите Кори за баница?
Много харесвам турските кори за баница. Съвсем различни на вкус от всичко, което съм опитвала. Може би се доближават до нашите Одрински.