Росица Петрова
Росица Петрова
Гуру

Моите коментари

Росица Петрова коментира:
Ще се получат, вие правите толкова по-сложни неща. Благодаря, за оценката.
Росица Петрова коментира:
Прекрасна рецепта! Всичко приготвено в глинен съд е много по-вкусно.
Росица Петрова коментира:
Сполучлива рецепта, добавих и малко разтопено масло, с което намазах всяка разточена кора.
Росица Петрова коментира:
Много лесна и вкусна!
Росица Петрова коментира:
Пухкав и вкусен! Ще го правя често.
Росица Петрова коментира:
Получи се много вкусно ястие!
Росица Петрова коментира:
Автентична рецепта от Сливен. Любима на цялото семейство.
Росица Петрова коментира:
Щом е с жива мая, не трябва ли да се активира предварително?
Росица Петрова коментира:
Много сполучлива рецепта. Стана ми любима. Ще се правят често.
Росица Петрова коментира:
Тортата се получи със страхотен вкус. Само крема си остана доста течен.Следващия път бих сложила шоколадов кувертюр вместо течен шоколад или 1/2 пакетче желатин. Иначе я препоръчвам. Много лека и вкусна :)
Росица Петрова коментира:
Страхотна рецепта! Препоръчвам ви я. Хрупкава коричка, мека като памук вътрешност и невероятен аромат.