Росица Петрова
Росица Петрова
Гуру

Моите коментари

Росица Петрова коментира:
Страхотна рецепта, станаха ни любими.
Росица Петрова коментира:
Благодаря, ви! Напълно съм забравила да напиша в рецептата. Количеството на брашното е 2 ч.ч. с вместимост 220 мл :)
Росица Петрова коментира:
Получи се добре, но замених олиото с масло и настъргах малко кашкавал за по-добър вкус. Следващия път бих добавила и малко подправки.
Росица Петрова коментира:
Радвам се, че ви е харесала Добър Апетит!
Росица Петрова коментира:
Получи се много вкусна запекана. Ползвах сметана за готвене, тъй като не беше уточнена в рецептата.
Росица Петрова коментира:
Много вкусни тиквички, препоръчвам ги.
Росица Петрова коментира:
Плода от компота слага ли се или само сиропа
Росица Петрова коментира:
Уникална! Всяка ваша питка е произведение на изкуството. Можем само да се опитваме да подражаваме.
Росица Петрова коментира:
Стана страхотна торта, но според мен крема е много малко. Аз добавих още малко заквасена сметана, защото не успях да я измажа отвън. Иначе горещо я препоръчвам.
Росица Петрова коментира:
Радвам се, че са ви харесали.
Росица Петрова коментира:
Благодаря, наистина е много вкусно.
Росица Петрова коментира:
Искам да се извиня за ниската оценка, която съм дала. Станало е неволно. Правих питката и много ми хареса.
Росица Петрова коментира:
Ястията печени в пещ не могат да се сравнят с нищо друго. Вкуса е уникален.
Росица Петрова коментира:
Най-доброто сладко! Поздравления за рецептата.
Росица Петрова коментира:
Голяма вкусотия. Бързо, лесно, вкусно.
Росица Петрова коментира:
Само не разбрах това лимонтозу за какво е и кога се слага. Не е ли по-добре когато има домати да се сложи щипка захар?
Росица Петрова коментира:
Не намерих джанки, но добавих морков и пак се получи вкусна яхнийка.