Росица Петрова
Росица Петрова
Гуру

Моите коментари

Росица Петрова коментира:
Намалих меда на 1 лъжица и пекох около 50 минути. Мисля, че това време е достатъчно
Росица Петрова коментира:
Много вкусен и лесен сладкиш. Добавих и настъргана лимонова кора за по-силен лимонов вкус. Стана ми любим.
Росица Петрова коментира:
Благодаря, и моето семейство я хареса. Другия път бих добавила и малко бекон за още по-добър вкус.
Росица Петрова коментира:
Мисля, че е по-добре да се използва масло вместо маргарин.
Росица Петрова коментира:
Количеството на бакпулвера наистина ли е 5 ч.л. или е грешка
Росица Петрова коментира:
Може да замените оцета с прясно изцеден лимонов сок, получава се много свежа и вкусна салата. Пробвайте :)
Росица Петрова коментира:
Вместо дафинов лист сложих пресен босилек. Получи се много вкусно ястие.
Росица Петрова коментира:
С каква цел се слага оцет?
Росица Петрова коментира:
На мен ми ги носят от Одрин, но съм ги виждала и тук в България. Продават ги предимно по пазарите
Росица Петрова коментира:
Бях забравила колко вкусно е това ястие с домашно консервирано месо.
Росица Петрова коментира:
Количеството на брашното е много малко. Няма как да се замеси тесто, в което има толкова течни продукти.
Росица Петрова коментира:
Страхотни хрупкави бисквити. Мога да препоръчам само да се редят на голямо разстояние една от друга, за да се избегне слепване.
Росица Петрова коментира:
Поредната Ваша рецепта, която приготвих. Отново отличен вкус. Добавих към картофите малко сух копър и няколко цели скилидки чесън.
Росица Петрова коментира:
Страхотна рецепта, станаха ни любими.
Росица Петрова коментира:
Благодаря, ви! Напълно съм забравила да напиша в рецептата. Количеството на брашното е 2 ч.ч. с вместимост 220 мл :)