Росица Петрова
Росица Петрова
Гуру

Моите коментари

Росица Петрова коментира:
Много сполучлива рецепта. Позволих си само да заменя пудрата захар с течен шоколад, защото много харесвам комбинацията мента и шоколад.
Росица Петрова коментира:
Любим вкус и аромат, който не може да се сравни с нищо.
Росица Петрова коментира:
Много вкусни, бързи и лесни за приготвяне. Свършиха на мига. Следващия път ще направя повече. Остана ми малко от плънката, с която напълних един розов домат. Ами няма такава вкусотийка.
Росица Петрова коментира:
Любимо лятно ястие. Добавих и малко пресен босилек за още по-добър вкус.
Росица Петрова коментира:
Не съм пробвала тази комбинация, но е идея за следващия път.
Росица Петрова коментира:
Радвам се, че рецептата ви е харесала. Благодаря, за доверието!
Росица Петрова коментира:
Получи се много ароматно сладко. Благодаря за рецептата. Винаги съм ги правила поотделно, но в комбинация вкуса е много по-добър.
Росица Петрова коментира:
Дано повече младежи прочетат това, защото те са основните потребители на тези напитки.
Росица Петрова коментира:
Точно така го правеше и моята баба. Чудесна рецепта!
Росица Петрова коментира:
Благодаря ви, Maria Andreeva за доверието. Вкъщи са любими и резултата винаги е отличен. Може да се импровизира доста с тази рецепта.
Росица Петрова коментира:
Досега не съм ползвала, но може да пробвате щом не харесвате желатин. Аз бих опитала.
Росица Петрова коментира:
Течния шоколад кога се слага? Има го при съставките, а липсва в описаната рецепта.
Росица Петрова коментира:
Този хляб е любим вкъщи. Правя го често. Може да използвате и тенджера от йенско стъкло. Поздрави за рецептата.
Росица Петрова коментира:
Много добра рецепта. Ще присъства често на трапезата ни.
Росица Петрова коментира:
Предполагам, че количеството на содата е правописна грешка и вероятно е 1 ч.л.
Росица Петрова коментира:
Количеството на брашното е прекалено много