Росица Петрова
Росица Петрова
Гуру

Моите коментари

Росица Петрова коментира:
Получи се много вкусна и засищаща супа
Росица Петрова коментира:
Какво е количеството на прясното мляко? Не е упоменато в рецептата, дори е пропуснато в продуктите. Предполагам, че е неволна грешка. Иначе бих пробвала рецептата.
Росица Петрова коментира:
Много вкусна и свежа торта. Към ябълките добавих сока на 1/3 лимон, за да не почерняват и около 50 г стафиди.
Росица Петрова коментира:
Може би е някакъв вид реклама, но това обърква доста хора.
Росица Петрова коментира:
Аз съм написала олио. От няколко дни на доста рецепти олиото е заменено с HOSSO. Не зная защо. Може да попитате админа.
Росица Петрова коментира:
Благодаря ви! Рецептата е на моята майка и е любима вкъщи.
Росица Петрова коментира:
Благодаря, за оценката! Наистина са много вкусни. Колкото до визията всичко е въпрос на малка прецизност! Ще очаквам вашите снимки. Успех и поздрави!
Росица Петрова коментира:
Страхотна рецепта за содена питка. Дори не изчакахме да изстине. Единственото мога да препоръчам да намалите малко количеството на брашното.
Росица Петрова коментира:
Получиха се много вкусни палачинки. Намазани с масло са просто вълшебни.
Росица Петрова коментира:
Благодаря, за доверието! Колкото до тиквата, винаги я стържа на едро ренде. Весели празници и да Ви е сладко!
Росица Петрова коментира:
Какво е количеството на течността? Вода или мляко използвахте?
Росица Петрова коментира:
Страхотна рецепта! Малко съм прекалила с плънката и ми се загуби формата, на свърши на мига. Горещо препоръчвам.
Росица Петрова коментира:
Уникална рецепта! Знаех, че ще ми харесат и направих двойна доза. Половината с бекон, другите с течен шоколад. Сърдечни благодарности за рецептата. Има още много да уча от вас. ❤️
Росица Петрова коментира:
Забравила съм да добавя към продуктите 1 с.л. меко масло за намазване на тавичката. Моля за извинение.
Росица Петрова коментира:
Сложих го като украса, но на този хляб може да се добавят различни подправки.
Росица Петрова коментира:
Правя го по същия начин и резултата винаги е много добър. Понякога след като го прецедя настъргвам 1-2 дюли и става като конфитюр. Отлична рецепта.
Росица Петрова коментира:
Благодаря, Мария! Обичам да приготвям това тесто, защото се работи лесно с него. Освен всичко питките остават меки дори на другия ден.
Росица Петрова коментира:
Приготвих това ястие по рецепта със същото наименование. Съжалявам, ако съм ви подвела. Ако админите преценят, нека сменят името на рецептата. Не познавам добре испанската кухня, просто ми допадна и реших да я пробвам.