Росица Петрова
Росица Петрова
Гуру

Моите коментари

Росица Петрова коментира:
Чудесна яхния. Ще пробвам вашия вариант в следващите дни. Обичам бързите, но в същото време вкусни гозби.
Росица Петрова коментира:
Направих тази баница за закуска в малко по-диетичен вариант с пълнозърнест хляб. Освен сирене сложих и извара, а вместо настърган кашкавал поръсих с микс от семена. Получи се чудесна закуска.
Росица Петрова коментира:
Здравейте! Най-добре пропуснете тахана. Правила съм тази разядка и без него, уверявам ви, че също е много хубава.
Росица Петрова коментира:
Няма по-вкусна супа от бабината.
Росица Петрова коментира:
Благодаря! Беше много вкусен.
Росица Петрова коментира:
От скоро ползвам куахада и мога да кажа, че много ми харесва. Стяга бързо а сместа остава кремообразна. Обичам карамел и непременно ще пробвам този десерт.
Росица Петрова коментира:
Любима гозба, която моята баба приготвяше често. Върнах се в детството.
Росица Петрова коментира:
Най-вкусните рецепти са от тефтера с пожълтели страницина мама и баба. Непременно ще пробвам вашата рецепта.
Росица Петрова коментира:
Моля за извинение, пропуснала съм да напиша кога се слага патладжана. Нарязания, измит и отцеден патладжан добавете след лука и моркова. Запържва се за кратко, след това се прибавя домата и в последователност другите съставки. Дано съм била полезна!
Росица Петрова коментира:
Изключителна рецепта. Чудесен хляб, който ще присъства често на трапезата ми. Не прецених размера на съда, в който пекох хляба и по средата на печенето се наложи да махна капака, но и така резултата беше супер. Препоръчвам на всеки да го пробва. А на авторката на рецептата благодаря!
Росица Петрова коментира:
Чудесно предложение и рецепта, която непременно ще пробвам.
Росица Петрова коментира:
Какво е количеството на яйцата?
Росица Петрова коментира:
Доматите стават много вкусни. Хапваме ги върху брускети, в комбинация със зелени салати, а също и като добавка към различни печива или паста. Аз лично ползвам сорт мини Рома и ги нарязвам на две половинки преди да ги сложа да се пекат. Любима рецепта.
Росица Петрова коментира:
Предполагам, че имате предвид, че на дъното на фурната се поставя купичка с вода след като е написано, че хляба се пече на водна баня
Росица Петрова коментира:
Няма нищо по-вкусно от бабините рецепти, издържали времето. Носят носталгия и умиление по едни отминали времена и спомени. Поздрави, за рецептата!
Росица Петрова коментира:
Чудесна идея за една по-различна пица.
Росица Петрова коментира:
Чудесна рецепта. Точно така приготвяше желето от дюли и моята баба. В комбинация и с ябълки е още по-хубаво. Поздрави!
Росица Петрова коментира:
Изключително красиви погачи, подходящи за всяка празнична трапеза.