Направих тази баница за закуска в малко по-диетичен вариант с пълнозърнест хляб. Освен сирене сложих и извара, а вместо настърган кашкавал поръсих с микс от семена. Получи се чудесна закуска.
От скоро ползвам куахада и мога да кажа, че много ми харесва. Стяга бързо а сместа остава кремообразна. Обичам карамел и непременно ще пробвам този десерт.
Моля за извинение, пропуснала съм да напиша кога се слага патладжана. Нарязания, измит и отцеден патладжан добавете след лука и моркова. Запържва се за кратко, след това се прибавя домата и в последователност другите съставки.
Дано съм била полезна!
Изключителна рецепта. Чудесен хляб, който ще присъства често на трапезата ми.
Не прецених размера на съда, в който пекох хляба и по средата на печенето се наложи да махна капака, но и така резултата беше супер.
Препоръчвам на всеки да го пробва.
А на авторката на рецептата благодаря!
Доматите стават много вкусни. Хапваме ги върху брускети, в комбинация със зелени салати, а също и като добавка към различни печива или паста. Аз лично ползвам сорт мини Рома и ги нарязвам на две половинки преди да ги сложа да се пекат. Любима рецепта.
Моите коментари