Петя Георгиева Дадачева
Петя Георгиева Дадачева
Новак

Моите коментари

Захарта се карамелизира първо след това се сипва в купичките !!!!!!!!
един чувал картофи ? В каква тава го печеш ?
Това ми се струва , че е картофена супа с 1 кг картофи и 200 грама месо :) Направо се шашнах като прочетох 1 кг картофи , явно става дума за 1 картоф /средно голям /
На 400 грама течност 300 гр. брашно ли ? До там спрях да чета и никога не бих го направила , а близо 1 кг тесто и то разточено в каква тава ще се пече .... явно на 8 пъти . Веднага бий я изтрила тази рецепта , за да не се излагам пред аудиторията .
трябваше да сложа втасват в кавички , но и без тях трябва да се досетиш , че сместа за блатовете трябва да бъде изпечена веднага , а не да престоява . Явно си влизала в кухнята само да почистиш .
Брашното тип 00 , в кой хипермаркет го продават ?
Тези които са ти натиснали минуси :) ! Сухата мая се слага в брашното .
Това ще да е някакъв уникат :)
Как така блатовете се пекат един по един ?!!?! А другите през това време втасват ли ?! 5-6 блата .... ?! торта "Гараш" е не по висока от 6 см . нещо тук е сбъркано .
Панировката с брашното и олиото се получава ?!?!?!??!!?!?
Браво , месо с майонеза :) !
Да "бием" жълтъците 20 минути ?!??!?!?!? Ти сериозно ли ?
А джинджифила къде го слагаме ?!