Разочарована съм, направих го, лесно и бързо се приготвя, но на вкус не ми хареса, прекалено сладък и сочен, комбинацията между кекс и крем карамел не ми допадна изопщо
нарича се глазура, не крем, жълтъците се бият заедно с пудрата захар докато побелеят и започнат да падат на ленти, готовият блат се намазва, веднага щом се извади от фурната, после намазания блат се слага отново във фурната за да се втвърди глазурата, на около 100 градуса за ок 10 минути, не се чака 2-3 часа, изчаква се само да изстине, преди да се нареже! що за патка пише рецепти след като няма хабер от готвене и що за идот мери масло с чаша, количеството масло е 200 грама!
яла съм в Италия и в Кипър такава манджа, там се произнася Пастичио, но е много вкусна, затова реших да я изпробвам, много трудоемка е за сам човек като мен, но се надявам да си заслужава труда, благодаря за рецептата (нямах гъби, но всичко останало съм изпълнила, печенето е на финала изглежда превъзходно)
яла съм в Италия и в Кипър такава манджа, точно с това е известна (Пастичио), не ми пука какъв е произхода и каква е оригиналната рецепта, важното е, че е много вкусна, за първи път се реших да приготвя, засега мога да кажа само, че е доста трудоемко, надявам се да е вкусно поне, пека я в момента, на всички пожелавам добър апетит, благодаря за рецептата
много бързо и лесно се приготвят, в момента ги пека, но не се съмнявам във вкусовите качества, обичам рецепти за които продуктите са винаги в наличност, браво за рецептата
Моите коментари