Моите коментари

Много хубава рецепта, ще я пробвам в най-скоро време.
Аз не се защждам с Вашите рецепти, просто казвам какво мисля. И да, мисля, че знам малко повече от Вас, защото съм професионален готвач! И аз нямам за цел да трупам точки като повечето от вас тук в сайта! Не се заяждам, пак казвам- просто изказвам мнението си! Това, че Вие го приемате като заяждане е Ваш проблем! Всичко хубаво и успех
Това си е чист румънски качамак или както му викаме ние- мамалига. Не виждам нищо среъбско в него, освен името
Имам продуктите, само кори за баница трябва да взема. Ще ги пробвам. Изглеждат много вкусни.
По точно е да се напише количеството на плодовете, като например- портокал- 7 бр / сока/. Така мисля, че е по-правилно и разбираемо
Първо да попитам какво е сол от грейпфрут и второ колко мл са тези сокове, може ли по- конкретно моля
Какаото е прекалено много отгоре според мен
Благодаря
Дани, кекса е страхотен. Не разбрах обаче шам фастъка къде влиза. Мисля да го пробвам
Майстора си е майстор, Браво, Изглежда невероятно
В сос Болонезе не се слага никаква целина! Това първо. Второ- каймата трябва да се размие в малко вода и след това да се сложи в тигана да се пържи, като се доразбива с тел, за да стане на трохи. Морковите трябва да са настъргани, а не нарязани. В соса се слага босилек и риган. Задължително се слага доматено пюре и щипка захар, за да се убие киселинноста на доматите. Преди да слагате имена на рецептите си, първо помислете хубаво, че да не ставате за резил
В каймата трябва да има също яйца, магданоз, галета, газирана вода, чубрица и т.н
Както винаги много изчерпателна! Научих нещо ново! Благодаря, Дани!
И от къде знаете, че е негова. Не се заяждам, питам само
Аз в момента съм на протеинова диета и наистина има ефект. Опитвала съм подобен хляб и наистина е вкусен. Набавям си и фибри и наистина се чувствам добре. Полезна статия! Благодаря
Благодаря за коментара. Радвам се, че са Ви харесали
Изглежда страхотно