Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Теодора Мещерова»Моите коментари

Моите коментари

Така като гледам коментарите, само при Вас не се е получило! Извинете, ама опитайте пак, преди да коментирате!
И къде, аджеба видяхте умалителни или лиги?! Я по-добре си пийте хапчетата и не пишете тъпи коментари!
Здравейте! Много благодаря за хубавите думи. Ще опитам и запечатване следващия път. Благодаря за съвета! Поздрави
Благодаря!
Много се радвам, че Ви е харесал и мерси за доверието.
Изглежда вкусно
На български
Гаспачо е испанска студена доматена супа, известна със свежия си вкус и освежаващи свойства, особено подходяща за летните горещини. Приготвя се от сурови домати, чушки, краставици, чесън, лук, зехтин, оцет и подправки, като често се сервира с допълнително нарязани зеленчуци и крутони за гарниране.
Разбирам, но аз така го знам. Професионален готвач съм и така сме го правили на местата, където съм работила
Така сме го правили по всички хотели, където съм работила. Гаспачото е доматена супа с настъргани краставици
В испанското гаспачо има и домати, настъргани
Биха били протеинови само, ако към сместа се добави доза протеин или скир. Фастъченото масло е повече мазнна, отколкото протеин. Нахута е повече въглехидрат, отколкото протеин. За да давате заглавие на една рецепта "протеиново", в продуктите трябва да присъстват повече продукти, съдържащи протеин!
И кюфтетата са от тиква, не от тиквички
При мен се получиха и без да добавям галета. Все пак благодаря за съвета
Бих добавила и сиренце
Моркови също се слагат, те придават сладост на соса.
Уау! Изглежда невероятно! Разцъфнало цвете!
Какъв е смисълът от два набухвателя? Нали знаете, че бакпулвера се прави от сода и лимонтозу?