Моите коментари

Както винаги уникална. Ще я пробвам с удоволствие!
Би трябвало да напишете също, че тиквичките се оставят да се отцедят, също както когато се прави руло, иначе блата ще стане много воднист. Иначе са супер, ще ги пробвам. Поздрави
Много благодаря за хубавите думи!
Много се радвам, че са Ви харесали и благодаря за доверието! Весели празници!
За маринатата съм забравила да добавя и 4 с.л. олио
Дониии, възхищавам ти се на красотите, които твориш! Имаш златни ръце, мила! Тортата е толкова красива, че да ти е жал да я развалиш! Продължавай все така да твориш красоти и да радваш окото!
Направих ги, но за съжаление не мога да добавя снимка. Използвах освен бадемово брашно и соево. За подсладител използвах стевия. Не сложих шоколадови капки, защото нямах. Като цяло, станаха вкусни. Благодаря за рецептата
Имала съм предвид по-голямо количество сяра издържат по-дълго, но съм се объркала в бързината
Не критикувам, а казвам истината. Дори фактът, че е с белтъци, не го прави суфле! И никъде не съм казала, че не е вкусно! Имам право на мнение и го изказах.
Рецептите Ви са много неточни! Би трябвало да обясните подробно всеки зеленчук как се реже- дали на кубчета, шайби и т.н,
Изглежда много вкусно. Ще го пробвам задължително. Поздравления за хубавата рецепта и снимки!
Къде са киселите краставички? Няколко пъти са ми я приготвяли с кисели краставички майстор готвачи
Извинявам се, видях в последствие температурата на печене
На каква температура се пече кекса? За мен е ясно, но има хора, които не се правили и за това е хубаво да се напише температурата. Иначе изглежда много добре. Поздрави
Забравила съм да спомена, че тестото се оставя да втаса за 1 час, преди да се изпържат мекиците
Това е всичко друго, но не и суфле. Запеканка е. Суфлето се пече в специални купички или чашки, а може и в малки бурканчета.