Би трябвало да напишете също, че тиквичките се оставят да се отцедят, също както когато се прави руло, иначе блата ще стане много воднист. Иначе са супер, ще ги пробвам. Поздрави
Дониии, възхищавам ти се на красотите, които твориш! Имаш златни ръце, мила! Тортата е толкова красива, че да ти е жал да я развалиш! Продължавай все така да твориш красоти и да радваш окото!
Направих ги, но за съжаление не мога да добавя снимка. Използвах освен бадемово брашно и соево. За подсладител използвах стевия. Не сложих шоколадови капки, защото нямах. Като цяло, станаха вкусни. Благодаря за рецептата
Не критикувам, а казвам истината. Дори фактът, че е с белтъци, не го прави суфле! И никъде не съм казала, че не е вкусно! Имам право на мнение и го изказах.
На каква температура се пече кекса? За мен е ясно, но има хора, които не се правили и за това е хубаво да се напише температурата. Иначе изглежда много добре. Поздрави
Моите коментари