Моите коментари

За маринатата съм забравила да добавя и 4 с.л. олио
Дониии, възхищавам ти се на красотите, които твориш! Имаш златни ръце, мила! Тортата е толкова красива, че да ти е жал да я развалиш! Продължавай все така да твориш красоти и да радваш окото!
Направих ги, но за съжаление не мога да добавя снимка. Използвах освен бадемово брашно и соево. За подсладител използвах стевия. Не сложих шоколадови капки, защото нямах. Като цяло, станаха вкусни. Благодаря за рецептата
Имала съм предвид по-голямо количество сяра издържат по-дълго, но съм се объркала в бързината
Не критикувам, а казвам истината. Дори фактът, че е с белтъци, не го прави суфле! И никъде не съм казала, че не е вкусно! Имам право на мнение и го изказах.
Рецептите Ви са много неточни! Би трябвало да обясните подробно всеки зеленчук как се реже- дали на кубчета, шайби и т.н,
Изглежда много вкусно. Ще го пробвам задължително. Поздравления за хубавата рецепта и снимки!
Къде са киселите краставички? Няколко пъти са ми я приготвяли с кисели краставички майстор готвачи
Извинявам се, видях в последствие температурата на печене
На каква температура се пече кекса? За мен е ясно, но има хора, които не се правили и за това е хубаво да се напише температурата. Иначе изглежда много добре. Поздрави
Забравила съм да спомена, че тестото се оставя да втаса за 1 час, преди да се изпържат мекиците
Това е всичко друго, но не и суфле. Запеканка е. Суфлето се пече в специални купички или чашки, а може и в малки бурканчета.
Това пилешко филе- 1 бр, колко грама е? Защото е важно да се знае грамажа на месото! Благодаря
Благодаря! И са много вкусни!
Бишкотите са 200 грама, изяла съм г-то
Това не е суфле, а запеканка. Суфлето се пече в специални купички за суфлета. Изглежда вкусно, но няма нищо общо със суфле.