Моите коментари

Здравей. Относно първото изречение в рецептата ти- че спанака се "бланшира" в тиган с мазнина, може би си имала предвид, сотира, защото бланширането става във вряща вода. Иначе рецептата е хубава и рулото изглежда супер. Поздрави :)
Пропуснала съм да добавя, че целината се слага, докато зелето се задушава. Извинявам се :)
Рецептата е страхотна, пробвайте!
Турското е в киселото мляко. Така ги правят в Турция
Благодаря ти, Дани! Наистина си облизахме пръстите! :)
Не се притеснявай :))) Благодаря за доверието и ще се радвам да споделиш резултат :))
Здравейте. Да, пропуснала съм да го напиша, киселото мляко е 1 кофичка от 400 грама
Морковите в продуктите, също липсват в описанието къде и кога се слагат. Аз знам, но има хора, които тепърва се учат да готвят и такава неточна рецепта, много ще ги обърка.
Не видях в описанието на рецептата, къде слагате доматите, които сте писали в продуктите. Като цяло, рецептата е доста неточна. Като пишете рецепти, пишете подробно и ясно кое къде се слага, за да няма после ястие, хвърлено на боклука.
Както винаги перфектна рецепта! Браво, Дани!
Заглавието ми хареса. Ще я пробвам
Изглежда страхотно. Добър паетит!
Аз като човек, който има проблеми с жлъчката, мога да добавя, че трябва да се избягват сланината, лойта, тлъстите меса, свинската мас, туршиите, патладжани, лапад, спанак, фустъци, лешници, всякакви сушени плодове, торти, сладкиши, сладоледи, какао, пуканки, пържени закуски, кафе, алкохол. Месата трябва да бъдат приготвени варени или печене, но не и задушени. Надявам се да съм била полезна
При писането на рецептата, съм писала да се добави прясно мляко в заливката, а всъщност се слага киселото, което е посочено в рецептата. А брашното е 200 грама, а не една чаена чаша
Позволените скилидки чесън са 2-3, просто в бързината съм написала 21.
Много вкусно изглеждат! Скоро време ще ги приготвя!
Пропуснала съм олиото в продуктите за дресинга- 10 мл
Пропуснала съм да кажа, че след като се сложат зеленчуците, се добавят и подправките