Описано е количеството брашно, но не е споменато дали става дума за чаши или някакъв друг съд. Подразбира се, че е чаши, но все пак е добре да се напише. Иначе кекса изглежда много добре.
Аз съм готвила за много евреи, те ядат кашери като риба, картофи, патладжан и др, стига да са увити в алуминиево фолио и печени така. Тоест да не са пипани от други хора. Приготвяната за тях храна я правехме с ръкавици, защото те са доста претенциозни и не обичат храната им да се пипа от много хора.
Наистина е много вкусна и е пълна измислица. Каквото имах- това сложих. Може тиквата да се замени със сладки картофи. Пак ще стане много вкусно. Опитай
В нашето семейство е традиция всяка година на Нова година да правим такава торта! Харесвам я, защото може да се експериментира. Правила съм я в много варианти и винаги се е харесвала. Миналата вече година също не пропуснахме да направим. Страхотна рецепта, но и доста трудоемка. Винаги я правя един ден преди поднасяне, защото отнеме доста време, но пък резултата си заслужава. Поздравеления за хубавата идея. Следващият път ще пробвам по вашият начин!
Здравей. Относно първото изречение в рецептата ти- че спанака се "бланшира" в тиган с мазнина, може би си имала предвид, сотира, защото бланширането става във вряща вода. Иначе рецептата е хубава и рулото изглежда супер. Поздрави :)
Моите коментари