Моите коментари

Въпрос на вкус и предпочитания, благодаря
Извинявам се тогава, ако размерът на формата беше написан в рецептата, нямаше да го кажа. И аз благодаря за отговора. Поздрави
1/2 пакет бисквити е много малко за 3 реда, както се вижда на снимката. Изглежда страхотно иначе.
За този сладкиш може да се използва и кръгла форма за торта. В описанието на рецептата съм допуснала грешка с това, че съм написала диаметър за правоъгълна тавичка, за което се извинявам. Размерът на тавичката е около 15 см (дължина).
Изглеждат много апетитно, чак ми потекоха лигите. Браво
Страхотни блини. Много вкусно изглеждат, чак ми се прияде. Ще се пробват. Поздрави
Страхотно изглежда! И със сигурност е вкусно
Изглеждат страхотно. Ще се пробват със сигурност.
Брашното е обикновено, а протеина е растителен, такъв използвах за сгъстяване на яхнията
Страхотен чийзкейк, Дани! Другия път като правя, ще следвам тази рецепта. Много вкусно изглежда!
Не знам също дали куркумата е много подходяща за тази супа.. Променя се изцяло вкуса.. И кимион се слага на кебапчета, не на топчета за супа.
Супа топчета се прави само с ориз, без картофи. Навярно така я обичате във вашето семейство, но си има точно определена рецепта за тази супа. Иначе изглежда добре. Поздрави
Моля! Готвя в професионална кухня вече 10 години и тези неща ги знам от майстор готвачи с дългогодишен опит.
Ами добре, извинете ме тогава. Просто като видях супени лъжици и си помислих, че тестото ще стане сладко.
Две супени лъжици захар не са ли много за пърленките? Предполагам, че сте имали предвид 2 ч.л.? Иначе изглеждат страхотно! Поздрави
Когато готвите лазаня, морковите е добре да се настържат, така 1-во ще се сготвят по-бързо и 2-ро, самата лазаня ще стане по-плътна. Бешамелът се подправя с индийско орехче и бял пипер. Млякото може да се затопли предварително и така да се добави към така нареченото на кулинарен език- ру- запечено брашно. Когато слагате масло в тиган или тенджера е хубаво да сложите малко олио, защото има опасност да загори маслото. Лазанята Ви изглежда добре. Поздрави
Като готвач с доста стаж зад гърба си, ще си позволя да дам един съвет- оправете си рецептата, защото някой начинаещ може да хвърли яденето в кофата. Панировката винаги започва с намокряне на продукта, после се овалва в брашно, след това в яйце и чак тогава в галета, а ако се търси двойна панировка е както следва- брашно, яйце, брашно, яйце и чак тогава галета. Поздрави
Благодаря, но сте гласували с 3 звезди