Моите коментари

Две супени лъжици захар не са ли много за пърленките? Предполагам, че сте имали предвид 2 ч.л.? Иначе изглеждат страхотно! Поздрави
Когато готвите лазаня, морковите е добре да се настържат, така 1-во ще се сготвят по-бързо и 2-ро, самата лазаня ще стане по-плътна. Бешамелът се подправя с индийско орехче и бял пипер. Млякото може да се затопли предварително и така да се добави към така нареченото на кулинарен език- ру- запечено брашно. Когато слагате масло в тиган или тенджера е хубаво да сложите малко олио, защото има опасност да загори маслото. Лазанята Ви изглежда добре. Поздрави
Като готвач с доста стаж зад гърба си, ще си позволя да дам един съвет- оправете си рецептата, защото някой начинаещ може да хвърли яденето в кофата. Панировката винаги започва с намокряне на продукта, после се овалва в брашно, след това в яйце и чак тогава в галета, а ако се търси двойна панировка е както следва- брашно, яйце, брашно, яйце и чак тогава галета. Поздрави
Благодаря, но сте гласували с 3 звезди
Обожавам това сирене, но лютия пипер ще го пропусна. Иначе както винаги перфектна рецепта!
Това не е забележка, а просто уточнение. Целта ми в никакъв случай не е била да се заяждам. Направи ми впечатление, за това добавих коментар. Поздрави
Описано е количеството брашно, но не е споменато дали става дума за чаши или някакъв друг съд. Подразбира се, че е чаши, но все пак е добре да се напише. Иначе кекса изглежда много добре.
Правилното заглавие би трябвало да бъде- Кои, защото става дума за няколко, не за 1, или коя. Кой е за мъжки род
Аз съм готвила за много евреи, те ядат кашери като риба, картофи, патладжан и др, стига да са увити в алуминиево фолио и печени така. Тоест да не са пипани от други хора. Приготвяната за тях храна я правехме с ръкавици, защото те са доста претенциозни и не обичат храната им да се пипа от много хора.
Наистина е много вкусна и е пълна измислица. Каквото имах- това сложих. Може тиквата да се замени със сладки картофи. Пак ще стане много вкусно. Опитай
Да, много вкусна стана. Пробвай!
Много вкусна разядка. Само че аз не сложих яйца и освен сирене, добавих и пармезан. Благодаря за идеята :)
В нашето семейство е традиция всяка година на Нова година да правим такава торта! Харесвам я, защото може да се експериментира. Правила съм я в много варианти и винаги се е харесвала. Миналата вече година също не пропуснахме да направим. Страхотна рецепта, но и доста трудоемка. Винаги я правя един ден преди поднасяне, защото отнеме доста време, но пък резултата си заслужава. Поздравеления за хубавата идея. Следващият път ще пробвам по вашият начин!
Страхотна рецепта! Невероятни банички! Много подробно обяснена и изпипана до най-малкия детайл! Благодарим!
Много благодаря за хубавите думи! Пробвайте, ще ви хареса!
Пропуснала съм да добавя, че олиото се слага към сместа, преди да бъде добавено брашното. Извинявам се :)
В заглавието пише, че хлебчето е без брашно, а в продуктите брашно има? Кое е вярно сега?
Млякото трябва да престои 90 минути, не на 90 градуса! Станала е грешка при писане