Моите коментари

Геновева коментира:
Много вкусен става боба в глинен съд.
Геновева коментира:
Добре е преди да консумирате да се остави за 30 минути в хладилника!
Геновева коментира:
Благодаря за рецептата...
Геновева коментира:
Идеални... както с кашкавал, така и със сирене, и с някакъв колбас!
Геновева коментира:
Страхотни стават, ако не ви се пържи и във фурната стават супер.
Геновева коментира:
Една любима рецепта в нашия дом!
Геновева коментира:
Харесвам да използвам праз лук, когато готвя особено като готвя с ориз.
Геновева коментира:
Бързо, лесно и вкусно... Браво
Геновева коментира:
Здравейте, понеже се каня скоро да направя такава торта бихте ли ми препоръчали коя марка шоколади да използвам, бих искала да се открояват затова ще приема съвети от Вас! Благодаря Ви!
Геновева коментира:
Обичам да закусвам с овесени ядки с масло и сирене, любима рецепта ми е, понякога ги правя с мляко, а не с вода.
Геновева коментира:
Това е идеалната супа топчета... аз я приготвям само така
Геновева коментира:
Тази торта ще се опита задължително... Благодаря за страхотната рецепта
Геновева коментира:
Многооо е красива...
Геновева коментира:
Страхотна се получи, за първи път готвя капама и стана много вкусна.
Геновева коментира:
обожавам я тази баница... аз слагам и сусам отгоре и си хапвам с удоволствие