Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Геновева»Моите форумни теми

Моите форумни теми

ГеновеваСподелете някоя стара рецепта, която се предава в семейството ви
В моето семейство няма много такива рецепти, но една такава е приготвянето на печени чушки с прясно мляко и запръжка отгоре.
ГеновеваСподелете коя е любимата манджа от детството ви?
МОята любима манджа от детството ми е пържени кюфтета с доматен сос чесън. Баба ми ги приготвяше чудесни!
ГеновеваКакво готвите по време на карантината, породена от Коронавируса?
Общо взето голямо готвене пада... днес сме на винен кебаб с ориз със зеленчуци, който приготвих в оризоварката. Следващото, което съм си наумила, са едни яйца по панагюрски, а Вие?
ГеновеваПосещавали ли сте ресторант със звезди Мишлен?
Не никога не съм, но с удоволствие бих, ако имам тази възможност.
ГеновеваКолко пъти готвите през седмицата обикновено?
Обикновено аз готвя през ден. Не готвя в големи количества и обичам разнообразна храна, затова готвя през дех. Харесва ми да готвя и се наслаждавам да го правя. Вие какво ще кажете?
ГеновеваКолко често използвате хлебопекарната вкъщи?
Да си кажа чесно миналата година не сядахме на масата без прясно изпечен хляб в хлебопекарната. Бях се специализирала да правя хляб. Но скоро не съм пускала нищо в нея.
ГеновеваКакво мислите за Корейската кухня?
Аз много харесвам Корейската бит и култура. Голяма фенка съм. ПОнеже съм от Русе ми е малко трудно да консумирам Корейски ястия, защото тук няма от къде да се купят продукти и ресторант. Но въпреки това от Корейската кухня съм опитвала рамен. Лютичък е просто чудесен.
ГеновеваКакво се готви най- често вкъщи?
Вкъщи най- често се готвят пълнени чушки или нещо с ориз. Оризът е на голямо почит вкъщи. А при вас как е?
ГеновеваКое е вашето любимо кулинарно предаване?
Любимите ми кулинарни предавания са Черешката на тортата, Кошмари в кухнята и Hell's kitchen. Също така ми харесва да гледам и 24 kitchen и там си харесвам някои предавания като Бон апети.
ГеновеваПрепоръчайте ми добра готварска книга?
Здравейте интересувам се от добра съвременна готварска книга.