София В.
София В.
Новак

Коментарите на София В.

  • София В. коментира:Чудни Родопски КатмиЧудни Родопски Катми17.06.2018Направих ги, после ги ядох ей такива кисели и да ви кажа малко ми дойдоха мисля пак да повторя тая мъка :-) Може би ако се направят с прясно мляко както се правят турските катми няма да има кисел привкус но аз ги предпочитам автентични Родопски....покажи още
  • София В. коментира:Млечен хляб в хлебопекарнаМлечен хляб в хлебопекарна26.05.2017Иска малко повечко брашно...то зависи и от брашното.
  • София В. коментира:Тесто за баницаТесто за баница26.10.2012Продуктите са съвсем точно и тестото стана невероятно. Тестото не е постно... така се правят кори за баница.
  • София В. коментира:Вити домашни сиренки - много сполучливиВити домашни сиренки - много сполучливи16.01.2019Станаха невероятни!!! Само ми се стори много брашното и разредих с прясно мляко.
  • София В. коментира:Уникален сладкиш със заквасена сметана и белтъциУникален сладкиш със заквасена сметана и белтъци17.10.2018Стана невероятен сладкиш! Мисля, че ако се сложи пудра захар в крема ще е по-добре.
  • София В. коментира:Сочен сладкиш с орехи и кремСочен сладкиш с орехи и крем13.07.2018Аз доколкото знам винаги се прави така-студен сладкиш и топъл сироп :-) ако Сладкиша не е изстинал и го полеем с топъл сироп ще се "разкашка"
  • София В. коментира:Френска селска торта с цедено млякоФренска селска торта с цедено мляко31.03.2017Аз я направих със сладко от сини сливи. Стана вкусна.
  • София В. коментира:Бърза закуска с милинкиБърза закуска с милинки21.09.2016Станаха невероятно вкусни!!! Благодаря за рецептата :-) Аз ползвах масло вместо маргарин и сложих по парче сирене в средата на топчетата.
  • София В. коментира:Гюзлеми с готови кориГюзлеми с готови кори17.01.2018Стават много вкусни. Ако кората се напръска (отвътре) с газирана вода стават уникални.
  • София В. коментира:Турска пица пидеТурска пица пиде08.02.2017При мен нещо не се получи тестото.Много бухна. Може би трябваше да го разточа на по тънки листове, въпреки че се постарах да са максимално тънки. Оригиналните турски пидета имат много специфично тесто- хрупкаво но не чупливо и доста "постно". Още не съм разбрала чалъма на приготвянето им :-)...покажи още
  • София В. коментира:Чудни въздушни мекици с маяЧудни въздушни мекици с мая12.06.2018Уникални!
  • София В. коментира:Станаха много вкусни!
  • София В. коментира:Сочен сладкиш с орехи и кремСочен сладкиш с орехи и крем13.07.2018Много добра рецепта!Вече любим сладкиш на цялото семейство.
  • София В. коментира:Млечно-сметанов крем за тортиМлечно-сметанов крем за торти02.05.2017Крема стана отличен! Аз го направих с 500 мл. сметана, защото ползвах количеството за голяма торта и стана невероятно.
  • София В. коментира:Празнична Новогодишна ТортаПразнична Новогодишна Торта07.12.2018Стана много хубава! Обаче блатовете са прекалено големи.