Рецепти
Мрежата
Статии
Игра
Магазин
1
Вход
Gotvach.bg
»
Кулинарна мрежа
»
Михаил Терзиев
»
Моите коментари
Михаил Терзиев
Новак
Моята стена
Рецепти
Снимки
8
Статии
Съвети
Коментари
11
Форумни теми
Постове във форума
За мен
Изпрати съобщение
точки
158
Моите коментари
Михаил Терзиев
коментира:
Как да махнем боята и химикалите от корите на цитрусите?
02.02.2020
забелязвам, че смятате измиващите препарати за полезни за организма ви. едно време като имаше цитруси всеки им се нахвърляше без да ги мие и никой не умря.
Михаил Терзиев
коментира:
Пиде
17.08.2017
Пиде
може ли да попитам какво точно значи пиде, защото не ми е много ясно. инъче рецептата е страхотна
Михаил Терзиев
коментира:
Сполучливи Меденки
13.03.2018
Меденки
наистина са сполучливи в моят род от години се приготвят по тази рецепта
Михаил Терзиев
коментира:
Картофени кифлички с кашкавал
11.03.2014
Кифлички
до сега не съм правил картофено тесто, но тази идея ми хареса и ще пробвам в най скоро време
Михаил Терзиев
коментира:
Свинско с лук и гъби в сметанов сос
24.02.2019
Свинска плешка
това свинско изглежда толкова добре, че само като го гледам и мога да си налея чашка червено винце
Михаил Терзиев
коментира:
Зелева салата с царевица и майонеза
21.02.2019
Зелева салата
това е може би една от любимите ми салатки, просто без проблеми си върви ръка за ръка със силно изстудена ракия
Михаил Терзиев
коментира:
Фалшива лазаня
26.11.2016
Лазаня
това ще бъде днешната ми изненада за любимата жена
Михаил Терзиев
коментира:
Експресно парфе
05.06.2017
Парфе
любим десерт, който с нетърпение вече очаквам да стегне
Михаил Терзиев
коментира:
Какви са ползите от куркумата?
15.02.2019
куркумата е една от любимите ми подправки. използвам я дори и при приготвянето на яйца по панагюрски
Михаил Терзиев
коментира:
Ретро принцеси с яйца и сирене
18.04.2020
Принцеси
любимата закуска на поколения българи
Михаил Терзиев
коментира:
Сушено месо със сланина
06.12.2018
Сушеница
индийското орехче се слага само в случай, че прасето е било мъжко и така да се каже с по " ароматно" месо
Моите коментари