Моите коментари

Просто аз не обработвам боба с 24 часово предварително накисване във вода като нашите баби. Нямам нерви и навик за това! Слагам го в микровълновата фурна покрит с 2 пръста вода на Максимална температура за 4 пъти по 5 минути в подходящ съд и той се разкисва доста добре, даже му изпадат част от шлюпките. Естествено после му изхвърлям водата и после го варя на два пъти с изхвърляне на водата. Чак тогава го слагам да заври и започвам готвенето.
Бобът стана превъзходен, само че аз го запекох в глинено гърне за около 2 часа под капак!
Страхотна гарнитура стана!
Рецептата наистина е отлична и подробно написана! Пилешките крилца станаха Фантазия!!!
Едиствено трябва да се добави, че рибата се пече от всяка страна по 7-8 минути или до отлепването и с шпатула от скарата/ тигана!
Рецептата е много добра!
Лесна и вкусна рецепта! Ребърцата станаха чудесни!
Виждал съм, че и в Италия ги готвят в тави по ресторантите! Предполагам на конвектомати...
Една много хубава и по-различна рецепта! Спагетите станаха Вкуснотия!
Краставиците замених с целина, но цвеклото ми разказа играта...2 часа съм го задушавал и не ще, и не ще да омекне...Явно съм случил на кораво Българско цвекло....Резултата обаче беше един Страхотен борш!!! Заслужаваше си!
Пълнени чушки и запечени картофки, прекрасна комбинация!
Наистина добра рецепта!
Бобът стана превъзходен!