Моите коментари

Колега, съдейки по написаното по-горе , не умеете да се изразявате особенно добре правописно! Чудя се само защо давате лоши оценки, след като вие самият не сте сигурен дали е вкусно ястието! Относно намека ви за "селското" , аз лично съм раждан в София, но ви препоръчвам да уважавате повече българското село! За ваше сведение тази рецепта не е моя, а е писана преди повече от половин век!
Тази рецепта е неточна, а това не е коректно към начинаещите готвачи, които имат доверие в този сайт! Не е възможно нито физически, нито технически агне 6 килограма да се изпече за 2, 5 - 3 часа!!!По принцип агнешка плешка или бут, които са нормално около 2-3 кг. имат нужда от бавна и постепенна термична обработка поне 3,5-4 часа, с непрекъднато периодично обливане на месото! А какво да кажем за цяло или половин агне!!! Моля Дарт-Вейдърите и Гурувиците в този сайт да редактират съвестно рецептите, защото жена ми за малко да съсипе агнешкото следвайки тази рецепта! Аз я поправих и скоро ще побликувам истинската рецепта!
Славянският гювеч стана превъзходен! Това ястие е любимо на нашето семейство, а сега особенно с добавените обезкостени цели маслини!
Страхотна рецепта! Получи се много добра комбинация с царевицата, макар и нетрадиционна.
Супата е превъзходна, предполагам и заради розмарина! Пилето го сварих в обикновена тендера, тъй като и там става бързо. Картофите ги нарязах на кубчета, въпрос на вкус. Адмирации за рецептата, сина ми цяла седмица иска само супа!
Гулашът наистина става превъзходен! Аз добавих и щипка захар, за да премахна киселината от доматите, добавих целината 10 минути преди края на готвенето /което е стандарт при зелените подправки/ и поръсих с пресен магданоз, което не е задължително, но придава завършен вид.