Моите коментари

Страхотни шницели се получиха! Благодаря за подробната рецепта. И друг път съм се пробвал, но все не ми се получаваше панировката, за разлика от този път!
Страхотно вкусна мусака! Адмирации за рецептата!
Прекрасна супичка се получи! Лично аз задуших в част от зехтина морковите и лука, защото така предпочитам супите. Въпрос на избор!
Лесна и приятна рецепта. Супичката се получи лека и превъзходна! Използвах селъри, защото нямах целина. Месото първоначално го кипнах отделно, за да мога да го отпеня. Вече не се намират купешки пилета, които да нямат нужда от отпенване!
Получи се прекрасен пилешки курбан! Само не стана ясно от рецептата, кога се слага другата половина от маслото!?! Е какво пък, спестих 25 гр. масло......
Рецептата е добра и написана подробно. Единствено е пропуснато да се спомене, кога се слагат копъра, ригана и магданоза!
Макар и без гъби /просто нямах/, се получиха изключително сочни, вкусни и пикантни кюфтета!
Страхотна и подробно написана рецепта , Адмирации! За намазването на патладжаните с олио изпорзвах четка, но със сигурност да пипнеш с пръсти си е друго! Е и аз ги понамазах....затова стана толкова вкусна!
Рецептата е наистина добра. Само искам да отбележа, че е пропуснато кога се добавят ригана и магданоза. Затова аз добавих ригана и част от магданоза с доматите, а останалата част от магданоза поръсих след изпичането.
Рецептата е наистина страхотна. Аз добавих и два пълнени домата. Запръжката направих със зехтин. Получи се превъзходно летно ястие!
Получи се добре гарнитурата варен ориз. Точна е рецептата! Другото не съм го готвил, следващият път със сигурност ще го пробвам. Адмирации за автора!
Рецептата е наистина добра и се получи лека лятна пилешка кавърма. Съгласен съм изцяло с Никнай и си запържих месото предварително. Използвах зехтин вместо олио. Стана превъзходно.
Чудесна лятна и бърза рецепта. Добавих малко копър накрая и стана превъзходно!
Получи се превъзходно и леко ястие! Лично аз му добавих 3 ск. чесън и шепа маслини.
Адмирации за подробната, изпипана и добре написана рецепта! Мусаката става превъзходна!
Рецептата е уникална! Бобът стана превъзходен. Ракията придаде малко по-особен вкус, а твърде е възможно да съм сипал малко повече от 1 супена лъжица...Техниката със запръжката е много добра, защото няма как червеният пипер да прегори /а това става за част от секундата/! Адмирации за тази рецепта!
Рецептата е супер, само дето със замразен грах не става за 2 минути, а си трябва доваряване с гореща вода 20 минути! Иначе грахът ще хрупа....
Здравейте Г-жо Рибагина или Г-н Сергей. Безспорно стилът на писане на г-жа Рибагина е изключително правилен и грамотен, за разлика от този на г-н Сергей. Уважаема Г-жо Рибагина, ако си бяхте направили труда да напишете в рецептата си, всичко това което току що написахте в отговор на моята градивна критика, със сигурност нямаше рецептата ви да е подвеждаща, особенно за начинаещите готвачи! Моля да ме извините, ако съм бил груб, но все още мисля че рецептата ви е неточна, най малкото защото е твърде кратка! По вашата рецепта пекох агнешкото 5 часа! И да, определено правя разлика между агне и шиле, не защото съм Хейтър, а защото съм доста по-възрастен от вас! Адмирации отново за правописа Ви! Поздрави!