Страхотни шницели се получиха! Благодаря за подробната рецепта. И друг път съм се пробвал, но все не ми се получаваше панировката, за разлика от този път!
Лесна и приятна рецепта. Супичката се получи лека и превъзходна!
Използвах селъри, защото нямах целина.
Месото първоначално го кипнах отделно, за да мога да го отпеня. Вече не се намират купешки пилета, които да нямат нужда от отпенване!
Получи се прекрасен пилешки курбан! Само не стана ясно от рецептата, кога се слага другата половина от маслото!?! Е какво пък, спестих 25 гр. масло......
Страхотна и подробно написана рецепта , Адмирации! За намазването на патладжаните с олио изпорзвах четка, но със сигурност да пипнеш с пръсти си е друго! Е и аз ги понамазах....затова стана толкова вкусна!
Рецептата е наистина добра. Само искам да отбележа, че е пропуснато кога се добавят ригана и магданоза. Затова аз добавих ригана и част от магданоза с доматите, а останалата част от магданоза поръсих след изпичането.
Рецептата е наистина добра и се получи лека лятна пилешка кавърма. Съгласен съм изцяло с Никнай и си запържих месото предварително. Използвах зехтин вместо олио. Стана превъзходно.
Рецептата е уникална! Бобът стана превъзходен. Ракията придаде малко по-особен вкус, а твърде е възможно да съм сипал малко повече от 1 супена лъжица...Техниката със запръжката е много добра, защото няма как червеният пипер да прегори /а това става за част от секундата/! Адмирации за тази рецепта!
Здравейте Г-жо Рибагина или Г-н Сергей. Безспорно стилът на писане на г-жа Рибагина е изключително правилен и грамотен, за разлика от този на г-н Сергей. Уважаема Г-жо Рибагина, ако си бяхте направили труда да напишете в рецептата си, всичко това което току що написахте в отговор на моята градивна критика, със сигурност нямаше рецептата ви да е подвеждаща, особенно за начинаещите готвачи! Моля да ме извините, ако съм бил груб, но все още мисля че рецептата ви е неточна, най малкото защото е твърде кратка! По вашата рецепта пекох агнешкото 5 часа! И да, определено правя разлика между агне и шиле, не защото съм Хейтър, а защото съм доста по-възрастен от вас! Адмирации отново за правописа Ви! Поздрави!
Моите коментари