Моите коментари

Интересна и сполучлива рецепта!
Наистина е уникално вкусна!
Страхотно гюведже се получи, мноого вкусно!!! Относно някои технологии при подготовката....Съгласен съм с Миро, че има риск гюведжетата да се пукнат в загрята фурна, а освен това маслото преди това просто може да се разтопи в микровълновата фурна, в самите гюведжета за не повече от 50 секунди....
Апропо, добавих и малко мащерка за цвят и вкус...
Страхотен Киш се получи! Аз добавих чушчица и кашкавал поръсих, въпрос на вкус!!!
И сина ми, който принципно е пестелив на похвали, много харесал супата и ми го каза на другия ден. Невероятно, но факт!!!
Пилешката супа стана превъзходна! Аз експериментирам и отдавна правя почти по същия начин супите....но тук научих нещо ново, а именно предварителната обработка на месото и овкусяването му със зеленчуци и Дафинов лист, който признавам си досега не съм използвал в супи...Адмирации!!!
Хубава и интересна кавърма се получи! Само дето не разбах колко захар се слага, пък и не фигурираше в първоначалните продукти. Така че сложих и там една щипка....
Превъзходни, адмирации за добре написаната рецепта!!! Аз добавих и малко пресен магданоз, въпрос на вкус...
Страхотна кавърма стана! Колежке само не разбрах каква трябва да е чушката, кога се слагат гъбите и ......моля Ви, като пишете рецепти постарайте се да не ги претупвате!
Страхотна комбинация от вкусове. Много добра рецепта за заливката, получи се превъзходно!
Страшен боб стана! Аз добавих малко целина и доматче, въпрос на вкус...
Интересна и хубава рецепта! Получи се вкусно ястие. Единствената ми забележка е, че не видях нито едно указание за време на изпълнение на операциите с продуктите....Поне приблизително....Ами какво ще правят начинаещите готвачи просто не знам!
Хубава и подробна рецепта! Получи се вкусна кавърма...
Страхотна и подробна рецепта, Адмирации! Нямах кардамон, но и без него се получи превъзходно ястие....
Страхотна и подробна рецепта! Благодаря, великолепна супа се получи. Аз добавих и 2 стръка целина накрая, въпрос на вкус...
Страхотни шницели се получиха! Благодаря за подробната рецепта. И друг път съм се пробвал, но все не ми се получаваше панировката, за разлика от този път!