Страхотно гюведже се получи, мноого вкусно!!! Относно някои технологии при подготовката....Съгласен съм с Миро, че има риск гюведжетата да се пукнат в загрята фурна, а освен това маслото преди това просто може да се разтопи в микровълновата фурна, в самите гюведжета за не повече от 50 секунди....
Пилешката супа стана превъзходна! Аз експериментирам и отдавна правя почти по същия начин супите....но тук научих нещо ново, а именно предварителната обработка на месото и овкусяването му със зеленчуци и Дафинов лист, който признавам си досега не съм използвал в супи...Адмирации!!!
Хубава и интересна кавърма се получи! Само дето не разбах колко захар се слага, пък и не фигурираше в първоначалните продукти. Така че сложих и там една щипка....
Страхотна кавърма стана! Колежке само не разбрах каква трябва да е чушката, кога се слагат гъбите и ......моля Ви, като пишете рецепти постарайте се да не ги претупвате!
Интересна и хубава рецепта! Получи се вкусно ястие. Единствената ми забележка е, че не видях нито едно указание за време на изпълнение на операциите с
продуктите....Поне приблизително....Ами какво ще правят начинаещите готвачи просто не знам!
Моите коментари