Моите коментари

Лесна и превъзходна рецепта!
И защо на снимката оризът е Бял, след като сме сложили куркума и шафран?
Страхотна рецепта, но много сбъркана като времена за готвене на отделните продукти и особено силата на огъня! Когато сложих чесънът за ориза на котлона, който беше на 4-та степен и чесъна изгоря за секунди...затова приготвих ориза на мноого слаб огън, което не бе упоменато в рецептата!!!
Рецептата е хубава, а граха се добавя още с картофите, но е пропуснато да се напише!
Рецептата е хубава и подробна!
Простичко, лесно и вкусно ястие!
Получи се перфектен печен толстолоб, въпреки че го изпекох на грил тиган с масълце. Все пак имам лека поправка в рецептата, а именно ...щом се слагат вино или други течни подправки, освен сухите, следва рибата или месото да престоят в марината около 2 часа, а не половин час, което е валидно само ако сте сложили само сухи подправки!
Принципно знам, че оризът става за 15 минути, ама за да загори малко ще трябват повече, защото паелята не бива да се бърка!
Хубава рецепта, но кога връщаш чушките и колко време я доваряваш накрая!?!
Страхотни пълнени чушки!
Най-страхотната кавърма, която някога съм готвил!
Невероятна пъстърва стана! Благодаря за рецептата, мащерка и розмарин са страхотна комбинация!