Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Христо Славейков»Моите коментари»Страница 49

Моите коментари

С пилешко месо и агнешки чревца също става прекрасно!
Лесна и превъзходна рецепта!
Класика и вкусотия!
Страхотна и точна рецепта!
Супер Гозбичка!!!
И защо на снимката оризът е Бял, след като сме сложили куркума и шафран?
Страхотна рецепта, но много сбъркана като времена за готвене на отделните продукти и особено силата на огъня! Когато сложих чесънът за ориза на котлона, който беше на 4-та степен и чесъна изгоря за секунди...затова приготвих ориза на мноого слаб огън, което не бе упоменато в рецептата!!!
Рецептата е хубава, а граха се добавя още с картофите, но е пропуснато да се напише!
Супер вкусна кавърма!
Вкусотия и страшно мезе!
Вкусно и лесно ястие!
Рецептата е хубава и подробна!
Простичко, лесно и вкусно ястие!
Получи се перфектен печен толстолоб, въпреки че го изпекох на грил тиган с масълце. Все пак имам лека поправка в рецептата, а именно ...щом се слагат вино или други течни подправки, освен сухите, следва рибата или месото да престоят в марината около 2 часа, а не половин час, което е валидно само ако сте сложили само сухи подправки!
Принципно знам, че оризът става за 15 минути, ама за да загори малко ще трябват повече, защото паелята не бива да се бърка!
Хубава рецепта, но кога връщаш чушките и колко време я доваряваш накрая!?!
Страхотни пълнени чушки!
Най-страхотната кавърма, която някога съм готвил!