Христо Славейков

Чирак
Моята стенаРецепти18Статии1СъветиКоментари925Форумни теми1Постове във форума1За менИзпрати съобщениеточки1996
Христо Славейков коментира:
С пилешко месо и агнешки чревца също става прекрасно!
Христо Славейков коментира:
Лесна и превъзходна рецепта!
Христо Славейков коментира:
Класика и вкусотия!
Христо Славейков коментира:
Страхотна и точна рецепта!
Христо Славейков коментира:
И защо на снимката оризът е Бял, след като сме сложили куркума и шафран?
Христо Славейков коментира:
Страхотна рецепта, но много сбъркана като времена за готвене на отделните продукти и особено силата на огъня! Когато сложих чесънът за ориза на котлона, който беше на 4-та степен и чесъна изгоря за секунди...затова приготвих ориза на мноого слаб огън, което не бе упоменато в рецептата!!!
Христо Славейков коментира:
Рецептата е хубава, а граха се добавя още с картофите, но е пропуснато да се напише!
Христо Славейков коментира:
Супер вкусна кавърма!
Христо Славейков коментира:
Вкусотия и страшно мезе!
Христо Славейков коментира:
Вкусно и лесно ястие!
Христо Славейков коментира:
Рецептата е хубава и подробна!
Христо Славейков коментира:
Простичко, лесно и вкусно ястие!
Христо Славейков коментира:
Получи се перфектен печен толстолоб, въпреки че го изпекох на грил тиган с масълце. Все пак имам лека поправка в рецептата, а именно ...щом се слагат вино или други течни подправки, освен сухите, следва рибата или месото да престоят в марината около 2 часа, а не половин час, което е валидно само ако сте сложили само сухи подправки!
Христо Славейков коментира:
Принципно знам, че оризът става за 15 минути, ама за да загори малко ще трябват повече, защото паелята не бива да се бърка!
Христо Славейков коментира:
Хубава рецепта, но кога връщаш чушките и колко време я доваряваш накрая!?!
Христо Славейков коментира:
Най-страхотната кавърма, която някога съм готвил!