Моите коментари

Аника Войт коментира:
Наистина зелето и ориза имат нужда от повече мазнина. Аз добавям и давинов лист.
Аника Войт коментира:
Тотално се обърках. Първо в продуктите няма лук, после се запържва лука. После зелето поомеква, ама как и къде. Ако е някой съвсем неопитен в кухнята, нищо няма да разбере.
Аника Войт коментира:
За съжаление се наложи да "сготвя" тази рецепта. И за щастие се оказа доста ефективна при дъщеря ми(4г). По бързо подейства от сироп четата.
Аника Войт коментира:
Нещо се обърках с тази рецепта. Как ще е без пържене, като всичко се задушава. Пише с продуктите ще има масло, нали?
Аника Войт коментира:
Страхотна рецепта. Аз направих реката 8 сложих бадеми те още преди печенето. Като резултат те се стопиха и изчезнаха направо. Но пак беше вкусно. Благодаря че споделите
Аника Войт коментира:
Задължително утре вечер, ще сложа на масата от вашето питие. В това "грипно" време, джинджифила и лек алхохол са добре дошли, нали :)
Аника Войт коментира:
Страхотна рецепта тип: изчисти си хладилника.
Аника Войт коментира:
Страхотна рецепта. Г Хареса ми начина на увиване на милинките. В нашия край се правят само на топчета. Обезателно ще пробвам и Вашия вариант.
Аника Войт коментира:
Страхотна торта, чак мога да и усетя сладко кисели вкус. При първа възможност бих опитала да я направя и аз. Поздравления.
Аника Войт коментира:
Много вкусно изглежда. Бихте ли ми казали от къде взехте месото, и прясно ли беше или замръзено. Отдавна гледам рецептата, но не мога да намеря продуктите и това ме спира
Аника Войт коментира:
По гъстото кисело мляко е по-мазничко и вкусно
Аника Войт коментира:
Доста новаторско, и малко рисковано. Но се получи нерероятно вкусно
Аника Войт коментира:
Много ароматен и полезен. Приготвихме си вкъщи, за да се стопли от разходката навън
Аника Войт коментира:
Получи се страхотно. Аз използвах плодовете от компот
Аника Войт коментира:
Страхотен десерт. Много е важно да се изпече до точната минута. Аз съм си засява на моята фурна и спазвам до секунда. Нямам издънки.
Аника Войт коментира:
Това е и нашата рецепта за сладко то от смокини. От какво го правя с желиращата захар, не съм сме яла рецептата. Харесва се много.
Аника Войт коментира:
Получи се страхотно. Благодаря за рецептата.
Аника Войт коментира:
Има много добри отзиви, ще я пробваме и ние. Има ли значение какви лукчета?