Аника Войт

Мастър Шеф
Моята стенаРецепти373Статии75Съвети20Коментари69Форумни теми9Постове във форума87За менИзпрати съобщениеточки14982

Да, и ние сме използвали тази панировка. Става супер за риба и кашкавалчета.

Ние си имаме традиция неделя на обяд кюфтета, салата и пържени картофи. Вечерта баница с айрян. Лесно и бързо.

Различно. Аз лично съм си вкъщи в повечето време. Има някой дни в които сядам и пиша по няколко рецепти и статии. Понякога не ми остава време и само влизам да прочета какво ново има в сайта.
Както в повечето работи, организацията е най-важна. Има ли желание, намира се и начин.

Здравей, в сайта е описано, че наградите се одобряват в рамките на един месец. Първата награда я получих след 4 дена
Според мен, организаторите гледат да посъберат няколко заявени награди и изпращам всички на куб.


Здравей, в сайта има описани много рецепти за начинаещи.
Избери си няколко, които са подробно обяснени. Ако имаш допълнителни въпроси, пиши в коментари.

За да не остават бучки в сладкиша.
Задължително пресявам брашно, бакпулвер, сода, какао.

Добавям да. Не много. Около 200 мл на пет килограма чист плод.

Ако е нов уреда, по добре го закарайте да го видят гаранционно. Хлебопекарните се амортизират много лесно. Няколко вече сме сменили вкъщи. Ако не е в гаранция, по добре нова.

Иве, има едни специални бутилки за вода, в които в дъното може да си слагаш плодове. Отгоре ума и мрежа, за да може само сока да се смеси със водата. Става страхотна плодова вода.

Аз не бих рискувала и бих я изхвърлила.
Все пак, ако си намерила решение, сподели с нас 


Още преди почти месец, с децата се изместихме далече от големия град. Накупихме още тогава всичко необходимо. Ядем много и домашни зимнини.
Месото вадя от фризера.
Хляб си поръчваме в седмицата веднъж. Държа го в хладилнила и фризера. После размръзявам на пара.
Не бих стъпила в магазин за нищо на света.
Дай боже, да мине тази криза и да се върнем по скоро към нормалния си живот.
П. П На мен лично ми е много трудно и тежко. Ако някой иска, нека пише на лични да си поговорим

Ооо да.
Задължително имам магданоз, копър.
Гюзум и чубрица изпозвам изсушени.
А какво е лющян?

Нутрибулет на делимано. В пъти по добър от обикновен такъв.
Но все пак зависи за какво ще го използваш.

Здравей, бях споменавала, че си търся нов тиган за палачинки. Разгледах тези, които ти писа. Обаче нещо не ми вдъхват много довери. Може би са като в масовите на пазара.

Ще отговоря първа.
За някой, може би ще е смешно. Но винаги когато готвя ориз, винаги се сещам кака моята майка казваше " Сложи на ориза, повече мазнина. На него му ходи повече да има"

Трудна задача.
Все пак избягвайте пържето, полуфабрикати и прекалено купени сладки изделия.
Нека наблегне на ориз, чисти меса.

Ех Самира. Страхотно е, че искаш най-доброто и подходящо за момчето.
Може да попиташ и баща му. Успех