Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Аника Войт»Моите форумни постове

Моите форумни постове

Аника ВойтКак да направим пилешките си хапки по-хрупкави
Да, и ние сме използвали тази панировка. Става супер за риба и кашкавалчета.
Аника ВойтКакво готвите в събота?
Ние си имаме традиция неделя на обяд кюфтета, салата и пържени картофи. Вечерта баница с айрян. Лесно и бързо.
Аника ВойтКак намирате време за качване на снимки и рецепти?
Различно. Аз лично съм си вкъщи в повечето време. Има някой дни в които сядам и пиша по няколко рецепти и статии. Понякога не ми остава време и само влизам да прочета какво ново има в сайта. Както в повечето работи, организацията е най-важна. Има ли желание, намира се и начин.
Аника ВойтНова титла
Здравей, в сайта е описано, че наградите се одобряват в рамките на един месец. Първата награда я получих след 4 дена Според мен, организаторите гледат да посъберат няколко заявени награди и изпращам всички на куб.
Аника ВойтМоже ли бързи и лесни рецепти за начинаещ?
Здравей, в сайта има описани много рецепти за начинаещи. Избери си няколко, които са подробно обяснени. Ако имаш допълнителни въпроси, пиши в коментари.
Аника ВойтЗащо брашното се пресява с бакпулвера?
За да не остават бучки в сладкиша. Задължително пресявам брашно, бакпулвер, сода, какао.
Аника ВойтСладко от праскови - добавяте ли вода?
Добавям да. Не много. Около 200 мл на пет килограма чист плод.
Аника ВойтПомощ, хлебопекарната тече
Ако е нов уреда, по добре го закарайте да го видят гаранционно. Хлебопекарните се амортизират много лесно. Няколко вече сме сменили вкъщи. Ако не е в гаранция, по добре нова.
Аника ВойтДайте идеи за напитки за лятото!
Иве, има едни специални бутилки за вода, в които в дъното може да си слагаш плодове. Отгоре ума и мрежа, за да може само сока да се смеси със водата. Става страхотна плодова вода.
Аника ВойтКак да поправя вкуса на гранясала мас
Аз не бих рискувала и бих я изхвърлила. Все пак, ако си намерила решение, сподели с нас
Аника ВойтКакви основни продукти купувате? Откъде в София ги набавяте в ситуация на коронавирус
Още преди почти месец, с децата се изместихме далече от големия град. Накупихме още тогава всичко необходимо. Ядем много и домашни зимнини. Месото вадя от фризера. Хляб си поръчваме в седмицата веднъж. Държа го в хладилнила и фризера. После размръзявам на пара. Не бих стъпила в магазин за нищо на света. Дай боже, да мине тази криза и да се върнем по скоро към нормалния си живот. П. П На мен лично ми е много трудно и тежко. Ако някой иска, нека пише на лични да си поговорим
Аника ВойтЗамразявате ли подправки във фризера и кои
Ооо да. Задължително имам магданоз, копър. Гюзум и чубрица изпозвам изсушени. А какво е лющян?
Аника ВойтНутрибулет или блендер?
Нутрибулет на делимано. В пъти по добър от обикновен такъв. Но все пак зависи за какво ще го използваш.
Аника ВойтМарка Brio - мнение за продукта
Здравей, бях споменавала, че си търся нов тиган за палачинки. Разгледах тези, които ти писа. Обаче нещо не ми вдъхват много довери. Може би са като в масовите на пазара.
Аника ВойтКой е кулинарния съвет, който помните от вашите майки/баби?
Ще отговоря първа. За някой, може би ще е смешно. Но винаги когато готвя ориз, винаги се сещам кака моята майка казваше " Сложи на ориза, повече мазнина. На него му ходи повече да има"
Аника ВойтКакво да готвя за тийнейджър на 16 години?
Трудна задача. Все пак избягвайте пържето, полуфабрикати и прекалено купени сладки изделия. Нека наблегне на ориз, чисти меса.
Аника ВойтКакво да готвя за тийнейджър на 16 години?
Ех Самира. Страхотно е, че искаш най-доброто и подходящо за момчето. Може да попиташ и баща му. Успех