Аника Войт
Мастър Шеф
Моята стенаРецепти373Снимки1305Статии75Съвети20Коментари69Форумни теми9Постове във форума87За менИзпрати съобщениеточки14982
У дома скарата е територия на моя мъж. Често той приготвя вечерята. Особено докато децата бяха новородени, може би всяка вечер прави скара. Бързо, лесно и вкусно.
До преди три години, бях твърдо за класическите рецепти.
Тогава и не се застоява толкова много в кухнята. Не съм вярвал, че ще направя кекс с бира или салата с нар и ябълки.
Но, традициите не са това което бяха.
Към днешна дата мисля, че не се случва често да готвя нещо повторно. Винаги слагам и добавям по нещо различно и ново.
През почивните дни, когато всички сме си вкъщи обичам да приготвям нещо тестяно.
Местенето на тесто ми действа супер релаксиращо. А и всички вкъщи ( дори и злоядите) обичат банички, питки и подобни.
И аз като Сиа не бих занеса нищо в леглото. Има си кухня, там се храним всички. Няма как всичко в чаршафите да стене в трохи и храна.
За да запазя романтиката, бих му понесла кафето в леглото
И аз ще кажа българската. Преди десетина години, когато дойдох да живея в България си спомням, че можех да карам само на таратор и кюфтета(пържени).
Изпозвам, да. Да си призная до преди няколко години отделях семките, сега хапвам всичко. Най го обичам на салата, но в някои ресторанти го сервират като добавка към месото.