Аника Войт
Мастър Шеф
Моята стенаРецепти373Снимки1305Статии75Съвети20Коментари69Форумни теми9Постове във форума87За менИзпрати съобщениеточки14982
Съгласна съм и аз. Попаднала съм на няколко неточни рецепти преди време. Тогава не обърнах чак такова внимание, и не знаех, че мога да реагирам.
Сайта е страхотен. Още повече че се пише от нас-обикновените хора, обичащи да радват близките си с хубава храна.
Предлагам който пападне на неточна рецепта да я докладва тук.
Deutsche markenbutter използвам и аз.
Български за жалост са си чист маргарин.
Понякога си взимам и солено от Лидл, но не за готвене, а за мазане. Обичам.
Наистина начините се безброй. Вече има и много клипчета, с които можеш да видиш точно стъпка по стъпка. Аз често започвам едно, накрая слагам и нещо ново от мен. Получава се интересно.
Аз правя всипко на око. Не разбивамнпредварително белтъците. Слагам повечко мазнина. Гофретник искам да имам от дете. Вярно е, че не го ползвам много честно. Някоя неделя за децата главно.
Но обичаме много вкъщи да хапваме.
Майка ми и свекървата имат. Използваха интензивно в началото. Сега от много време не са.
И аз имам мерак за нея. Така или инъче обожавам да меся и на ръка и това ме възпира.