Аника Войт

Мастър Шеф
Моята стенаРецепти373Статии75Съвети20Коментари69Форумни теми9Постове във форума87За менИзпрати съобщениеточки14982

Съгласна съм и аз. Попаднала съм на няколко неточни рецепти преди време. Тогава не обърнах чак такова внимание, и не знаех, че мога да реагирам.
Сайта е страхотен. Още повече че се пише от нас-обикновените хора, обичащи да радват близките си с хубава храна.
Предлагам който пападне на неточна рецепта да я докладва тук.

Гледам да е гъст. Придава страхотен карамелена привкус. Последно купих от Лидл. Доволна съм.

Блендера! Отгледал вече три деца, използван за крем супи, смутита и всичко необходимо

Deutsche markenbutter използвам и аз.
Български за жалост са си чист маргарин.
Понякога си взимам и солено от Лидл, но не за готвене, а за мазане. Обичам.

Наистина начините се безброй. Вече има и много клипчета, с които можеш да видиш точно стъпка по стъпка. Аз често започвам едно, накрая слагам и нещо ново от мен. Получава се интересно.

Аз правя всипко на око. Не разбивамнпредварително белтъците. Слагам повечко мазнина. Гофретник искам да имам от дете. Вярно е, че не го ползвам много честно. Някоя неделя за децата главно.
Но обичаме много вкъщи да хапваме.

Всеки ден.
Закуски, обяд и вечеря.
Гледам да има нов десерт през ден

Майка ми и свекървата имат. Използваха интензивно в началото. Сега от много време не са.
И аз имам мерак за нея. Така или инъче обожавам да меся и на ръка и това ме възпира.

Харесва ми много чврешката на тортата.
Но в инстаграм и ютуб също има страхотни идеи

Аз обожавам пресен босилек, лятото го използвам често. Зимата залагам на домашна чубрица. Най често използвам червен пипер.

От години сирене и кашкавал купувам от местна ферма. Пакетирани не съм взимала скоро.

Мерси, че сподели. Избави ме от едно разочарование и похарчени пари на вятъра.

Ще помисля още. Може и да пробвам и аз. Благодаря.

Здравей Ася, темата ти е малко стара. Все пак искам да те попитам как върви вашия бизнес? Още ли се занимавате с това?