Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Аника Войт»Моите форумни теми

Моите форумни теми

Аника ВойтКой е кулинарния съвет, който помните от вашите майки/баби?
Съвсем скоро идва най-женския месец и най- женския празник. Денят на майката. Кой е съвета който ще помните винаги от вашите майки и баби?
Аника ВойтГафове в кухнята?
Здравейте, разкажете кой са вашите най-големи гафове в кухнята? Бъркали ли сте кекс със сол, взето захар, като мен И дали и на вас ви се е случвало да изсипете тавата с мусака във фурната?
Аника ВойтГотвите ли заедно две различни ястия във фурната
Здравейте, позволява ло ли сте си да слагате във фурната две различни ястия за печене. Имам предвид примерно месо и сладкиш?
Аника ВойтКупувате ли ягоди или зелена салата през януари?
Здравейте, интересно ще ми е да споделите дали консумирате плодове и зеленчуци, които са извън сезона? Позволявате ли си да купите ягоди или зелена салата през януари? Аз лично избягвам, защото много рядко попадам на вкусни плодове и зеленчуци. А вие?
Аника ВойтТигани в миялна машина?
Здравейте, ползвате ли съдомиялна машина? Ограничават ли се в това, какво миете с нея. Аз дълго време мия на ръка всички тигани и посребрени прибори. Страх ме е да не ги разваля. Вие съобразяват ли се с нещо?
Аника ВойтСандъчета със свежи подправки в кухнята?
Здравейте, какви сандъчета със свежи подправки държите този сезон в кухнята?
Аника ВойтКои са хубави кори за баница?
Здравейте, Моля ви споделете кои кори за баница използвате? За съжаление напоследък попадам на не толкова качествени. Често поръчвам от познати да ни носят от нашата южна съседка - точени кори. Бих искала да разбера дали сте попадали и на сполучливи в нашите супемаркети. Благодаря.
Аника ВойтХранене навън или домашна храна?
Здравейте, колко пъти в седмицата си позволяват да се храните в ресторант. И какви са доводите ви? От финансова гледа точка, или предпочитате преди всичко да ядете домашно приготвена храна?
Аника ВойтКачество на снимките
Здравейте, Моля ви кажете как качвате вашите снимки. Имам сравнително хубав апарат, снимките му са на високо ниво. Щом обаче ги кача в сайта, и качеството рязко пада.