Аника Войт
Мастър Шеф
Моята стенаРецепти373Снимки1305Статии75Съвети20Коментари69Форумни теми9Постове във форума87За менИзпрати съобщениеточки14982
Малко извън темата, но да ви се оплача. Вече втори път ми се пукат колоните.
От две седмици готвя на един индукционен котлон и чакам ММ да си дойде и да подмени керамичния плод.
Чудя се дали да не взема един мултикукър, дали ще ми върши работа?
И аз мисля като вас, но не сте ли обръщали внимание в кулинарните предавания как в една фурна слагат по няколко неща и готвят заедно?
Признавам си, използвам най-обикновена сол.
Но ние по принцип обичаме по безсолни ястия.
На салати не слагам, на децата също.
Именно защото при някой заболявания не се препоръчва не ползвам интензивно хималайски сол.
Ако не ти соли солта от магазина, вземи морска и си я мини през блендера.
Мерси за съвета, Дани.
Темата я бях пуснала точно след една такава нощ и сега като се върна назад, мисля че аз и децата е ядохме точно на гладно (уж за лека вечеря).
Знам също и винаги ги накисвам в студена вода, поне за няколко часа.